De Wet van de Aantrekkingskracht toepassen om doelen te stellen

De wet van aantrekking gebruiken om doelen te stellen: de ultieme gids

Heb je moeite om je dromen en verlangens te manifesteren? Als je de wet van aantrekking nog niet hebt geprobeerd om doelen te stellen, dan mis je een essentieel stukje van de puzzel. Als je eenmaal weet hoe de wet van aantrekking werkt, kun je deze gebruiken om haalbare doelen te stellen. Leer hier hoe het stellen van doelen en de Wet van Aantrekking hand in hand gaan.

Lees meer

Wat is de Vortex?

De meesten van ons definiëren onszelf als rationele mensen…

Alles is energie

Elke substantie, of het nu een rots is, een planeet, water, het apparaat dat je gebruikt om dit artikel te lezen, een fysiek lichaam en zelfs de lucht zelf, hebben allemaal een elektrische en magnetische lading in verschillende niveaus van dichtheid. Ze zijn allemaal gemaakt van moleculen, gemaakt van atomen.

Lees meer

De enorme kracht van intenties

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen makkelijk hun dromen laten uitkomen terwijl anderen worstelen (vastlopen) om hun dromen uit laten komen?

Lees meer

Wet van Aantrekkingskracht oefeningen

Wet van Aantrekkingskracht-oefeningen om je te helpen meer te manifesteren (met voorbeelden)

Dit is een ultieme lijst van beproefde en bewezen “doe-het-zelf” -technieken om de Wet van Aantrekkingskracht voor je te laten werken.

Kies een of meer van deze om elke dag te gebruiken om je droom aan te trekken! Je vindt voor elk van deze tools een praktisch voorbeeld om je te helpen begrijpen hoe je ze effectiever kunt gebruiken. Ik heb als voorbeeld gekozen ‘liefde aantrekken’. Maar deze kunnen ook worden gebruikt om andere dromen te manifesteren.

Lees meer