De beste CURSUS Manifesteren met de Wet van Aantrekkingskracht!

Wil jij meer geluk in je leven ervaren? Voel je dat het tijd wordt om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en patronen en wil je je eigen pad gaan volgen? De cursus Manifesteer je Droomleven is de beste cursus manifesteren die je hiervoor kunt gebruiken. Leer in 5 modules álles over de Wet van Aantrekkingskracht en wat daar allemaal bij komt kijken. Bovendien heeft de cursus manifesteren tijdelijk een hele aantrekkelijke prijs! Ik, Donna, schreef er een uitgebreide review over. Lees maar mee! 

Leef jij zoals je zou willen leven?

Veel mensen leven hun leven niet zoals ze dat zelf graag willen. Zij proberen continu te voldoen aan de verwachtingen die anderen hebben. Daardoor maken ze geen keuzes, omdat zij die willen maken. Maar omdat ze verwachten dat zij daardoor de goedkeuring van anderen ontvangen. Dat is ontzettend zonde en bovendien nergens voor nodig. Je hebt immers nooit iemand beloofd om je leven in het teken van zijn of haar verwachtingen te zetten. Maar waarom doen we dat dan? 

Daar zijn verschillende redenen voor: 

❌  Door angst voor afwijzing door anderen; 
❌  Door angst voor afwijzing door onszelf; 
❌  Door gebrek aan zelfvertrouwen; 
❌  Door angst om niet leuk genoeg gevonden te worden; 
❌  Door schaamte: we willen niet meer geluk voelen dan een ander, want dat zou egoïstisch zijn.  

Kortom: door een gebrek aan zelfliefde.  

Gelukkig kun je dit veranderen. Het is jouw leven, dus jij kunt er vandaag nog voor kiezen om het roer om te gooien en het anders aan te pakken. De boodschap van de Manifesteer je Droomleven cursus is: reflecteer NU op je leven en niet pas op je sterfbed. Dan kun je namelijk NU verandering aanbrengen en meer uit je leven halen. Nu kan het nog. Straks is het te laat. En hoe kun je dat het beste doen dan door te leren manifesteren? Zo kun je zelf je eigen toekomst bepalen en je lot creëren. 

Hoe bepaal je het leven van je dromen?

Om te bepalen wat dat droomleven moet voorstellen, kun je jezelf aan aantal vragen stellen: 

 • Wat maakt je gelukkig? 
 • Wat vind je leuk om te doen? 
 • Waar krijg je een blij gevoel van? 
 • Als je alles mocht doen wat je wilt, wat zou dat dan zijn? 
 • Welke mensen heb je graag om je heen? 
 • Welke hobby’s voer je graag uit? 
 • Welke dromen/wensen heb je? 

Het is heel belangrijk om hierbij stil te staan. Niet alleen vandaag, maar continu. Alleen zo kun je er namelijk voor zorgen dat je altijd doet wat je gelukkig maakt. Het is dé manier om je levenspad te volgen en te doen waarvoor je hier op aarde gekomen bent: jezelf worden. 

De Wet van Aantrekkingskracht

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 35758153_m-1024x683.jpg

Om je zo goed mogelijk te helpen je droomleven te manifesteren, is het belangrijk dat je snapt hoe de Wet van Aantrekking (de Wet van Aantrekkingskracht) precies werkt. Misschien ken je deze wet ook wel onder de Engelse naam Law of Attraction. 

Even kort samengevat: alles bestaat uit energie. Jij, ik, de dingen om je heen, de spullen in je kamer, de gedachten die we hebben, de woorden die we uitspreken, etc. Energie zit altijd op een bepaalde frequentie (trillingsniveau). Dat kan een hoge of lage frequentie zijn. Dankzij de wetenschap is bekend dat energie altijd eenzelfde soort energie aantrekt. Dat wil zeggen: energie met dezelfde frequentie/trilling trekt altijd energie aan op diezelfde frequentie. Dat is wetenschappelijk bewezen. 

Bevind jij je op een hoge frequentie (door positief in het leven te staan), dan trek je automatisch meer van dat soort situaties en dingen aan. Andersom geldt het net zo: ben je heel negatief en aan het doemdenken? Dan zal er automatisch meer narigheid op je afkomen. Je vraagt er immers om aan het universum! 

Waarom moet ik over de Wet van Aantrekkingskracht leren?

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is 119057791_m-1024x617.jpg

Dankzij de cursus Manifesteer je Droomleven leer je om je wél goed af te stemmen op energie. Daardoor kan je echt het leven van je dromen naar je toe trekken. Een kleine side note: de Wet van de Aantrekking is een universele wet die áltijd werkt. Of jij er nu in gelooft of niet. Daarom kun je er maar beter je voordeel mee doen. Het is namelijk de meest krachtige wet in het universum en werkt net zoals de zwaartekracht. Of jij dat nu wil of niet. Jij bent als het ware een magneet met je energie en je trekt alles naar je toe: alles wat je wilt, maar ook alles wat je niet wilt (als je daarop focust). Dit bepaal je met je gedachten en gevoelens. 

Wie is Abraham Hicks?

Om de Wet van Aantrekking beter uit te leggen, vertel ik je graag eerst over Abraham Hicks. Want wie is Abraham Hicks en wat heeft hij/zij/het te maken met het manifesteren van je droomleven? Abraham Hicks is voor veel mensen een inspiratiebron. Het is een persoon, maar een symbool, een gevoel. Het is de naam die een groep wijzen zichzelf toekent en waardoor al jaren de kennis van het leven wordt verspreid. Dit gebeurt via de Amerikaanse vrouw en grondlegger van de Wet van Aantrekking: Esther Hicks. Abraham spreekt door haar om zijn boodschap te verspreiden. 

De Wet van Aantrekking: Esther en Jerry Hicks

Esther en Jerry Hicks zijn de drijvende krachten achter Abraham Hicks en de boodschappen die namens deze leer verspreid worden. Op basis van het principe van de Wet van Aantrekking Hicks is ook de film The Secret gemaakt, welke je op Netflix kunt bekijken. Het maakt duidelijk hoe je zelf dingen in je leven kunt aantrekken en je eigen geluk creëert

Wat is manifesteren?

Maar wat betekent manifesteren dan? En hoe manifesteer je precies? Kun je ook geld manifesteren? Allemaal vragen die waarschijnlijk al in je opkomen. Ik beantwoord ze graag. 

Manifesteren is niets anders dan het uitzenden van je gedachten naar het Universum, waardoor je je werkelijkheid creëert. Je trekt namelijk aan wat je denkt en voelt. Dit doe je soms bewust, maar veel vaker onbewust. 

Toch kun je ermee oefenen en deze kracht heel bewust voor je laten werken. Je kunt daardoor je eigen leven vormgeven en heel bewust aantrekken wat je wilt aantrekken. Dit gebeurt overigens niet altijd letterlijk, soms komt wat je wenst in een andere vorm naar je toe. Dit zie je dan niet direct, maar achteraf zal je het begrijpen. Probeer daarom veel te oefenen met manifesteren

Manifesteren: hoe doe je dat?

Dan volgt de vraag: hoe manifesteer je bewust? Vooral door geduld en vertrouwen te hebben. Manifestaties zijn namelijk geen bestelling bij je favoriete webwinkel: vandaag besteld, morgen in huis. Het kan wel heel snel gaan, maar meestal duurt het langer. 

Het is belangrijk dat je duidelijk bent in wat je manifesteert en dat je intentie/reden erachter heel helder en zuiver is. Je moet dus goede bedoelingen hebben. Zo kan geld manifesteren in verschillende vormen naar je toekomen: door een teruggave van de Belastingdienst, door een loonsverhoging, door een onverwachte erfenis van een overleden familielid, door een vriend of vriendin die je op een etentje trakteert, enzovoort. 

Manifesteren kun je leren

Nu je de manifesteren betekenis kent, wordt het tijd voor de volgende stap. Manifesteren kun je leren! Eerst zet je een intentie: je vertelt het universum wat je wilt. Daarna begin je je voor te stellen dat je het al ontvangen hebt. Visualiseer of doe een meditatie om helemaal voor je te zien hoe je leven zou zijn als je wens al was uitgekomen. Dit kun je elke dag bijvoorbeeld 5 minuten doen.  

Daarna moet je in actie komen en stappen zetten om je manifestatie werkelijkheid te laten worden. Het gaat immers niet vanzelf, je moet er wel iets voor doen. Toch helpt manifesteren je slagingskans vergroten. En niet alleen dat, ook je gelukshormoon neemt toe wanneer je de kracht van manifesteren zelf ontdekt. En dat heeft dan een soort sneeuwbaleffect!

Tips om te manifesteren

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Module-2-Afstemmen-op-je-persoonlijke-bestemming-724x1024.jpg

Wil je leren manifesteren? Dan heb ik een aantal handige tips voor je die je zullen helpen. 

Tip 1: Wees heel concreet over wat je wenst

Stel dat je alles mocht wensen wat je kon wensen, wat zou dat dan zijn? Hoe zou jouw perfecte leven eruitzien? Waar droom je van? En waarom zou je dat graag willen hebben? Laat je fantasie de vrije loop om dit te achterhalen. Daarna wordt het tijd om je doelen op te schrijven en concreet te worden. 

Zo help je jezelf niet alleen herinneren aan je doelen, maar kun je door de tijd heen ook zien hoeveel je er al behaald hebt. Schrijf dus heel concreet op wat je wenst (een eigen bedrijf, een kindje, dat ene huis op die geweldige locatie in de stad, enzovoort). 

Tip 2: Ga het voor je zien

Door je actief voor te stellen wat je wilt, kun je de toekomst sturen. Zie voor je hoe het zou zijn als jouw droom uitgekomen is. Hoe voel je je dan? Wat is er dan anders? Hoe ziet je leven er dan uit? Stel je dit heel realistisch voor, alsof het al zo is. Het is vergelijkbaar met dagdromen. 

Tip 3: Kom in actie

Je nieuwe auto, droombaan of dat geweldige huis krijg je niet in je schoot geworpen. Kom daarom in actie. Let op signalen in je leven die erop wijzen dat je droom dichterbij komt. Geloof dat het universum voor jou werkt, in plaats van tegen je. Richt je aandacht op je doel en werk er elke dag aan om dat doel te bereiken. Het kan helpen om een vision board te maken en deze op een plek te hangen waar je hem elke dag ziet. Zo word je continu herinnerd aan je doelen en zijn ze heel levendig in je gedachten aanwezig. 

Tip 4: Houd je voortgang bij

Door regelmatig te checken hoe ver je al gekomen bent en hoe goed je het doet, blijf je gemotiveerd. Dit helpt je om door te gaan, nog meer stappen te zetten en nog vaker te visualiseren over je droomleven. Stel jezelf hierbij regelmatig de vraag wat er al veranderd is en op welke manier je leven al een positieve draai heeft gekregen. Hierbij is het ook belangrijk om je voortgang bij te houden en ook de kleine successen richting je grotere doel te vieren en er waardering voor te voelen.  

Tip 5: Wees dankbaar

De meest krachtige tool die je kunt inzetten om meer positieve energie te ervaren, is dankbaar zijn. Als je dankbaar bent verhoog je je energieniveau. Zoals je inmiddels weet, trek je dan automatisch meer energie van die frequentie aan. Door dankbaar te zijn voor wat je al hebt of wat je hebt meegemaakt, stel je jezelf open voor nog meer positieve ervaringen om dankbaar voor te zijn. Ook helpt het je in balans brengen wanneer je een keer een rotdag hebt. Door dan alsnog dankbaar te zijn, kun je even relativeren en lijkt je rotdag al wat minder heftig. 

Tip 6: Geloof in het Universum en geef nooit op

Houd daarbij geloof in jezelf én het universum. Je verdient het namelijk om je droomleven te leven. Je hebt het in je om dit voor elkaar te krijgen en je zal echt aantrekken wat je wilt. Het universum is overvloedig, wat betekent dat er genoeg is voor iedereen. Meer dan dat, zelfs. Ook jouw wensen zullen uitkomen als je blijft geloven. Geef daarom nooit op en blijf positief denken, want je gedachten creëren je werkelijkheid! 

Tip 7: Volg de cursus Manifesteer je Droomleven

Mijn laatste tip: volg de Law of Attraction cursus ‘Manifesteer je Droomleven’. Deze cursus is ontzettend waardevol en neemt je stap voor stap mee in het proces van manifesteren. Alle aspecten komen voorbij: van zelfreflectie tot doelen stellen, van manifesteren tot aantrekken waar je naar verlangt. Naar mijn mening is het echt dé manifestatie cursus of Law of Attraction cursus die iedereen zou moeten volgen. Ik geloof er namelijk in dat hoe gelukkiger elk individu is, hoe mooier de wereld als collectief zal zijn. 

Over de cursus Manifesteer je Droomleven 

In de cursus Manifesteer je Droomleven ontdek je precies waar je nu in het leven staat en waar je eigenlijk wilt zijn. Aan de hand van reflectie en het stellen van doelen, ontdek je dan vanzelf wat je moet doen om je droomleven te manifesteren. Hiervoor moet je leren verbinding te maken met jezelf, met je innerlijke kracht. Dat is de kracht van wie je werkelijk bent en waaruit we als mensen allemaal bestaan. Het is de universele kracht die ons met elkaar en met het bestaan verbindt. 

In deze cursus ga je leren over afstemmen op die energie, op je ware essentie, maar ook leer je afstemmen op de transformationele energie waar de Wet van de Aantrekking op werkt. Hierdoor kun je manifesteren wat je wenst en zal je leven steeds mooier, positiever, leuker en gelukkiger worden. 

Inhoud van de cursus

De cursus begint in module 1 meteen met een pakkende vraag: denk je dat je spijt zult hebben als je het einde van je leven bereikt? Hierdoor word je meteen aan het denken gezet, wat natuurlijk ook de bedoeling is van de cursus Manifesteer je Droomleven

De cursus bestaat uit losse e-books om op je eigen tempo door te lezen. Er zijn 5 e-books en elk e-book bevat 11 tot 80 bladzijdes! Dat is dus heel veel waardevolle informatie én duidelijke uitleg bij elke module. Met verschillende lessen en oefeningen per module maak je je de kunst van het manifesteren eigen. Je scrolt er online heel gemakkelijk doorheen, maar je kunt de manifestatie cursus ook downloaden en offline bekijken op je laptop/smartphone/etc. 

Als je er snel doorheen gaat, doe je gemiddeld 2 uur over één module. Je kunt er natuurlijk meer tijd voor nemen als de lesstof nog redelijk nieuw voor je is. Ik lees al een paar jaar over deze onderwerpen. Daardoor kon ik het sneller in mij opnemen. Als je alles echt goed in je wilt opnemen en de lessen goed wilt doorlopen, dan raad ik je aan om een halve module tot 1 module per dag te volgen. 

De modules

De cursus Manifesteer je Droomleven bestaat uit 5 modules. Er wordt geadviseerd deze op volgorde te volgen, want elke module borduurt voort op de voorgaande module. Ik sluit mij bij dat advies aan. Op deze manier leer je de krachtige en levens veranderende technieken op de juiste volgorde aan en kun je ze helemaal in je leven integreren. 

Na elke module volgt een oefening. Voer deze echt uit. Dus schrijf je gedachten op en doe wat er verder van je gevraagd wordt. Alleen zo zal je het potentieel van de cursus volledig benutten. Dit is ook dé manier om je eigen voortgang te meten. Aan het eind van de cursus zal je daardoor zien hoe je stapsgewijs vooruitgang hebt geboekt en hoe je op verschillende gebieden in het leven gegroeid bent als persoon

✅ Module 1: Je bent bestemd voor succes (77 blz);
✅ Module 2: Afstemmen op je persoonlijke bestemming (71 blz);
✅ Module 3: Verhoog je energetische vibraties (55 blz);
✅ Module 4: De geluksfactor (46 blz);
✅ Module 5: De pot met goud aan het einde van de regenboog (11 blz).

Wat leer je allemaal in deze cursus?

Wat leer je zoal in Manifesteer je Droomleven? Dat heb ik voor je op een rijtje gezet. Dit zijn slechts enkele van de vele lessen die je zal leren. Er staat dus nog veel meer op je te wachten! 

 • Wat jouw missie is in dit leven en hoe je die kunt volgen; 
 • Hoe je je spiritualiteit kunt vergroten; 
 • Hoe je weer in contact komt met je intuïtie (de handleiding van je leven) en deze verder kunt ontwikkelen/vergroten; 
 • Hoe je echt kunt leven op jouw voorwaarden; 
 • Wat je ego is en hoe je ermee kunt omgaan; 
 • Hoe je je ademhaling vóór je kunt laten werken; 
 • Wat mediteren is en hoe je het doet; 
 • Wat flow is en hoe je het meer kunt toelaten in je leven; 
 • Hoe je je ziel beter kunt leren kennen; 
 • Waarom zoveel mensen een ‘vals leven’ leiden; 
 • Hoe je ‘verliefd’ kunt worden op jezelf, zodat je gaat leven vanuit zelfliefde, zelfrespect en zelfvertrouwen; 
 • Hoe je een mentor kunt vinden om van te leren; 
 • Hoe je signalen kunt opvangen die je tijdens je leven tegenkomt; 
 • Hoe je kunt leren van je verleden en lessen kunt meenemen naar de toekomst; 
 • Hoe een vision board je kan helpen met het behalen van doelen; 
 • Wat de kracht is van affirmaties; 
 • Waarom dankbaarheid zo belangrijk is en hoe je het meer in je leven toepast; 
 • Hoe je gevoelens en gedachten altijd met elkaar verbonden zijn; 
 • Hoe je buiten je comfortzone leert gaan. 

Ik kan nog wel even verdergaan, maar zoals je kunt zien is het écht heel veel wat je in deze cursus leert. En bovendien is het ontzettend waardevol. Hier heeft namelijk iedereen iets aan, ongeacht wie je bent, wat je doet of hoe oud je bent. 

Is de cursus ook iets voor jou?

Ben je benieuwd of de cursus ook iets voor jou is? Daar kan ik heel kort over zijn. Deze manifestatie cursus of Law of Attraction cursus is geschikt voor iedereen. En dan bedoel ik ook echt IEDEREEN. Het is namelijk voor iedereen mogelijk om een droomleven te creëren en dit ook echt te gaan beleven. Ook voor jou! Deze cursus manifesteren helpt je daarbij. Manifesteren kun je leren, dus ga aan de slag! 

Mijn mening over de cursus Manifesteer je Droomleven 

Deze cursus leert je heel goed om naar jezelf te kijken, naar jouw eigen verlangens, wensen en behoeften. Het helpt je om afstand te nemen en met een andere blik naar je leven te kijken, zonder dat je nadenkt over wat andere mensen willen, vinden of zeggen. Gewoon echt even intunen bij jezelf en ontdekken wat het is dat JIJ eigenlijk wilt.  

Ik heb zelf tijdens het volgen van deze cursus (al na module 1) een heel bijzonder reflectiemoment gehad. Ik heb een laagje oude pijn afgepeld bij mezelf en ik ben dieper bij mijn eigen kern gekomen. Ik heb meer begrip voor een deel van mezelf ontwikkeld door het onder woorden te brengen. Door het van mij af te schrijven. Alleen al daarom ben ik heel dankbaar voor de cursus Manifesteer je Droomleven. Ik vond ook de zelfbeoordeling in module 2 heel interessant. Verder is de cursus heel compleet en volgen de modules elkaar echt sterk op. 

De manifestatie cursus pakt echt alle aspecten van het onderbewustzijn aan: van je gedachtenpatronen tot je ego, van je wensen tot je intuïtie volgen en meer positieve dingen aantrekken in het leven. Het is echt een ontzettend waardevolle cursus, waar je zeker iets aan hebt. Niet alleen nu, maar de rest van je leven. En aangezien je alle modules in e-book vorm kunt downloaden, kun je ze ook de rest van je leven blijven gebruiken. 

Wat is het doel van deze cursus?

De nadruk ligt overigens niet op streven naar perfectie. Het gaat juist om de reis van je leven, om nieuwe dingen leren, aanpassingen doen en meer geluk ervaren. Het gaat vooral over je leven zo goed mogelijk invullen op een manier die werkt voor jou. Op een manier die jou gelukkig maakt. Op een manier die ervoor zorgt dat je zo veel mogelijk geniet en kunt doen waar je hart ligt.  

Je leven is een reis: je bent altijd onderweg. Het is daarom niet het doel om een perfect leven te hebben. Het zal namelijk altijd bestaan uit ups and downs, pieken en dalen. Het doel is wel om zoveel mogelijk te genieten van de reis van je leven. Om alles eruit te halen wat erin zit. Om te doen wat goed voelt voor jou. Om je dromen te volgen, je hart te vervullen met liefde en geluk. 

Manifesteer je Droomleven bestellen? Dat kan!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je de cursus Manifesteer je Droomleven bestellen? Ik kan je vertellen dat – ondanks de enorme waarde van deze cursus – de prijs belachelijk laag is. Waar de cursus normaal gesproken €179 kost, is de prijs tijdelijk verlaagd tot €47! Voor deze kleine investering kun je deze gehele Law of Attraction cursus volgen en de rest van je leven bij je houden. 

Nadat je hebt betaald, krijg je meteen toegang tot de online lesomgeving van Manifesteer je Droomleven. Elke week krijg je toegang tot één nieuwe module met allerlei interessante lessen en oefeningen. Ik ben niet snel zó laaiend enthousiast over een cursus, maar geloof mij: deze wil je echt volgen

Waarom is de cursus zo goedkoop?!

Je vraagt je misschien af waarom de cursus zo goedkoop/voordelig is. Dat had ik in elk geval wel! Dat is vooral omdat Roelof, de oprichter ervan, ervan overtuigd is dat iedereen de Wet van Aantrekking zou moeten begrijpen. Het kan je leven namelijk compleet veranderen. Daarnaast heeft hij een passie voor het helpen en opleiden van mensen die niet verder komen in het leven. Daarom leert hij jou ook graag hoe het werkt en hoe je er zelf mee aan de slag kunt. Doe er je voordeel mee en bestel de cursus Manifesteer je Droomleven vandaag nog!

Cursus de Wet van Aantrekkingskracht

Wil jij leren je droomleven te manifesteren?

Doe dan mee met onze cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekking werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Online Cursus Wet van Aantrekkingskracht: “Manifesteer je Droomleven” van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je krijgt meteen toegang tot de online lesomgeving
✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekking werkt
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels, tools en geheimen over de Wet van Aantrekkingskracht
✅ Je krijgt 5 modules (1 module per week) met lessen en oefeningen

Lees meer…

Plaats een reactie