Wat is de Vortex?

De meesten van ons definiëren onszelf als rationele mensen…

Alles is energie

Elke substantie, of het nu een rots is, een planeet, water, het apparaat dat je gebruikt om dit artikel te lezen, een fysiek lichaam en zelfs de lucht zelf, hebben allemaal een elektrische en magnetische lading in verschillende niveaus van dichtheid. Ze zijn allemaal gemaakt van moleculen, gemaakt van atomen.

De atomen zijn gemaakt van protonen, elektronen en neutronen, en het zijn in wezen vibrerende bundels van energie. Met andere woorden, je bestaan en alles wat je om je heen ziet is slechts energie.

Je beweegt je nu waarschijnlijk ongemakkelijk op je stoel en vraagt je af hoe het kan zijn dat je hele bestaan alleen maar energie is … Hoe kan het dat je geschiedenis, je successen, je mislukkingen en je verleden liefdesverhalen allemaal gewoon golven of deeltjes energie zijn?

Hoe kan het dat je je kat kunt aaien of een boek van 400 pagina’s kunt vast houden als alles van energie is gemaakt?

De meesten van ons definiëren onszelf als rationele mensen. We geloven wat we kunnen zien of voelen met onze (zeer beperkte) menselijke zintuigen.

Wat we niet weten, is dat de dingen die we met onze zintuigen kunnen begrijpen slechts het topje van de ijsberg zijn. De meest fascinerende fysieke verschijnselen ter wereld bevinden zich eigenlijk onder de oppervlakte.

Ik weet het, het is gemakkelijk om deze basiswaarheid te vergeten tijdens ons alledaagse drukke leven wanneer we ons haasten naar de bank of het postkantoor, of in de wacht staan als we bellen met de klantenservice van een kabelbedrijf.

Maar onze onzichtbare wereld is wat onze zichtbare wereld schept.

Dat is de sleutel. De zichtbare wereld is niet de plaats waar onze realiteit wordt gecreëerd. Wanneer je deze waarheid begrijpt, begrijpt je de reden achter de resultaten die je op elk gebied van je leven ziet. Het zal elk succes of mislukking verhaal van een bedrijf of ondernemer verklaren.

De onzichtbare wereld is veel krachtiger dan we denken. Het creëert de gebeurtenissen en omstandigheden van ons leven.

Laten we teruggaan naar het voorbeeld van de kat en het boek: het dichtheidsniveau van de energie bepaalt wat het materiaal wordt van vast, vloeibaar, gas of zelfs van lege ruimte.

Alle dingen die voor ons echt lijken, inclusief onszelf, zijn niets anders dan energie die vertraagd is en die de toestand bereikt die we als solide identificeren.

Als je een papier pakt en verbrandt, wat gebeurt er dan met het papier? Je antwoord is waarschijnlijk dat het papier zal verdwijnen. Fout. Het papier zal niet verdwijnen, maar de energie zal van vorm veranderen.

Het vuur versnelde de energie in snellere en snellere vibraties totdat het vaste voorwerp dat ooit tastbaar en zichtbaar was, nu een andere vorm van energie is, een ding dat je zintuigen niet langer kunnen detecteren.

Energie verdwijnt nooit. Het kan zijn plaats en vorm veranderen, maar het zal er altijd zijn en het is altijd in beweging.

Dat is de reden waarom mensen die denken dat ze vastzitten, zich eigenlijk vergissen. Je kunt nooit vastzitten. Energie is altijd in beweging, wat betekent dat je vooruit of achteruit kunt gaan.

Onderzoekers van de kwantumfysica ontdekten dat atomen zijn gemaakt van energiedraaikolken die constant ronddraaien en bewegen, en dat elk atoom als een tol is, rond zichzelf draait en energie afgeeft.

Omdat elk atoom zijn eigen kenmerkende energie heeft, zendt een groep atomen (molecuul) zijn eigen unieke energiepatronen uit.

Met andere woorden, elke substantie in het Universum, inclusief mensen, stoot energie uit die uniek is voor die substantie.

Als we naar een atoom onder een microscoop kijken, hoe dichter we erbij komen, hoe waziger en niet-onderscheidbaar het eruit zal zien. Wanneer we nog dichter bij het oppervlak van het atoom komen, zal het uit het zicht verdwijnen. We zullen niets zien.

Hoe meer we ons concentreren op de structuur van het atoom, het enige dat we zullen zien is lege ruimte. Het atoom heeft geen fysieke structuur.

Het is moeilijk om dit concept te bevatten, want wanneer je je smartphone vasthoudt, kunt je deze zien en aanraken. Maar als je je concentreert op de structuur van de deeltjes van het apparaat, gebruikmakend van een elektronenmicroscoop, zul je zien dat je in werkelijkheid niets vasthoudt.

Klinkt een beetje eng, toch? Misschien eerst wel even omdat deze ideeën moeilijk te internaliseren zijn.

Maar als je eenmaal gewend bent aan het idee dat energie en substantie in essentie dezelfde dingen zijn, en dat de energie van het Universum en je eigen energie een wederkerige relatie hebben, zul je in staat zijn je leven volledig te veranderen.

Stof en bewustzijn verschillen niet zo van elkaar. Het zijn beide verschillende frequenties van energie op hetzelfde continuüm.

Oké, dit is allemaal heel interessant, maar wat heeft het te maken met de Wet van Aantrekking?

Alles in dit Universum is een energie en heeft een bepaalde vibratie. Je bent een trillend wezen.

De vibratie die JOU is en de vibratie die AL HET ANDERE is, wordt beheerd door de Wet van Aantrekking.

De Wet van Aantrekking stelt de trillingen samen die hetzelfde zijn.

Volgens de Wet van Aantrekking, ben je een levende magneet en nodig je mensen, situaties en ervaringen uit in je leven die overeenstemmen met de emoties en gedachten die je hebt.

Of met andere woorden – soort zoekt soort.

Het woord ‘vibratie’ beschrijft meestal een bepaalde gemoedstoestand. Er zijn slechts twee vibraties: positief en negatief.

Probeer al die keren terug te denken dat je je echt gelukkig en blij voelde, ongeacht de reden … of alle keren dat je verliefd was op iemand.

Die gevoelens vallen onder de categorie van een positieve vibratie. Wanneer je boos, gewond, afstandelijk of verdrietig bent, resoneer je met een negatieve vibratie.

Een negatieve vibratie is in feite het verst verwijderd van de vortex; het is de plek waar je niet wilt zijn.

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord dat Law of Attraction coaches aanbevelen “vaker in de vortex te zijn”. Zeker, ze hebben gelijk!

Maar voordat je precies leert hoe je deze speciale plek betreedt, is het belangrijk dat je begrijpt waar de vortex voor staat.

De wondere wereld van de Vortex

Vortex is een energieke stroom die bij onze bron hoort, of hoger zelf als je dat liever hebt. Het is een plek met alleen hoge vibraties en als je je er mee verbind is alles mogelijk.

De vortex is de plaats waar je wilt zijn; het is dit prachtige emotionele bereik waar je verbinding maakt met hoge vibraties van overvloed.

En als je iets wilt aantrekken naar je fysieke realiteit, moet je dat doen vanuit de vortex.

Begrijpt je de ongelooflijke betekenis hiervan?! 

Het betekent dat je alleen met je bewustzijn in staat bent om op elk moment een positieve plek binnen te gaan, ongeacht wat je omstandigheden zijn.

Begrijp je wat voor mazzelaar je bent dat je het vermogen hebt om een energetisch veld aan te boren dat altijd voor je beschikbaar is en waarmee je je realiteit kunt ontwerpen? Je hebt de macht om een plek binnen te gaan waar je kunt vragen wat je echt wilt, ondanks je huidige realiteit!

Vele jaren heb ik de Wet van Aantrekking beoefend zonder echt de betekenis van de vortex te begrijpen. Pas jaren later kreeg ik eindelijk een openbaring toen ik op een zomer avond mijn dagelijkse wandeling door mijn dorpje maakte.

In die tijd had ik te maken met financiële en existentiële angsten en ik kon niet verder kijken dan die angsten.

Maar ineens begreep ik het!

Ik begreep wat het betekent om in de vortex te zijn. Plotseling kwamen alle stukjes van de Law of Attraction puzzel bij elkaar en klopte alles.

Misschien was het de aangename zomeravond wind die waaide, of de endorfines die door me heen raasden, of de combinatie van die twee. Ik weet niet wat er is gebeurd waardoor ik het plotseling begreep. Maar wat het ook was, het deed zijn werk.

“Verdorie, ik kan me nu goed voelen, ondanks mijn financiële realiteit!” Dacht ik, bijna hardop zeggend. “Ik voel me geweldig hier te wandelen, en dit gevoel gebeurt NU, ook al leef ik van maand tot maand, en ik weet niet wat er morgen zal gebeuren. Maar als ik gewoon oefen om elke dag contact te maken met dit gevoel van welzijn, tevredenheid en vrede, heeft het de macht om mijn hele werkelijkheid te veranderen!”

En dat is precies wat er gebeurde! Slechts een paar maanden nadat deze openbaring plaatsvond, veranderde mijn realiteit in overeenstemming met mijn hernieuwde positieve gevoelstoestand. Ik begon winstgevende projecten (waarvan ik dacht dat ik ze niet aankon), deed slimme investeringen en was verbonden met de juiste mensen die me vooruit hielpen.

Snap je, volgens de Wet van Aantrekkingskracht moest mijn fysieke realiteit overeenkomen met mijn emotionele toestand. Ik ging de vortex in. En ik bleef dat doen.

De meeste mensen trekken nooit aan wat ze willen, niet omdat ze niet zo goed zijn als andere mensen, maar omdat ze niet genoeg tijd in de vortex doorbrengen.

De vortex is geen resultaat, maar een vibrationele toestand waarin je je bevindt. Wanneer je in de vortex bent, werkt het Universum voor jou en niet tegen jou.

De vortex wacht op je met alle prachtige kansen die volledig aan je behoeften voldoen. De vortex heeft de liefde van je leven, je succesvolle carrière en alle positieve ervaringen die je verdient te hebben. Je moet je er gewoon op afstemmen.

Emotionele manifestatie komt altijd op de eerste plaats

Voordat we fysiek bewijs aantrekken, moet de werkelijke manifestatie altijd emotioneel zijn. Je moet je opstellen met positieve gevoelens om je dromen aan te trekken.

Het maakt niet uit of Je je droombedrijf wilt opbouwen, de juiste carrière wilt hebben, de liefde van je leven wilt vinden of jezelf wilt omringen met een kring van vrienden die je ondersteunen. De bron is altijd emotioneel.

Met andere woorden, je moet de middelen vinden om je goed te voelen op dit moment, voordat er een fysieke bewijs zal verschijnen in je werkelijkheid.

Je kunt NIET iets positiefs aantrekken in je leven vanuit een negatieve plek.

Je kunt geen gezonde relatie (de liefde van je leven) aantrekken als je op dit moment een vibratie uitstraalt van kritiek, jaloezie of je onwaardig voelen voor de liefde. Je kunt niet een positief resultaat manifesteren vanuit een mentaliteit van minderwaardigheid. Dat werkt gewoon niet zo.

Dit doet me denken aan een gesprek dat ik ooit had met een goede vriendin:

Ze vertelde me dat ze niet kon wachten op het moment waarop ze een liefdevolle en gezonde relatie met haar toekomstige levenspartner vindt.

Ik vroeg haar: “Wat is de reden waarom je liefde wilt vinden?” 
– “Omdat ik niet alleen wil zijn.” Antwoordde ze.

Zoals je ziet, had mijn vriendin een positief doel dat voortkwam uit een negatief beginpunt van behoeftigheid en wanhoop.

Probeer nooit iets aan te trekken dat je wilt als er een negatieve frequentie nagalmt, zoals behoeftigheid, behendigheid, eenzaamheid, gebrek, wanhoop en angst. Trek altijd dat aan wat je wilt vanuit de vortex.

Probeer je doelen aan te trekken omdat je het wilt, niet omdat je het idee hebt dat je het moet doen.

Wat zijn jouw motieven

Het is belangrijk om aandacht te schenken aan de motieven en redenen achter je doelen.

Ik hoorde wat mijn vriendin zei toen ze sprak over waarom ze een liefde in haar leven wilt, maar ik weet dat zelfs als ze liefde in haar leven aantrekt, het overeenkomt met de frequentie van eenzaamheid en nood die ze uitzendt.

Mijn vriendin is niet de enige. We zijn er allemaal geweest, op die plek waar we steeds dezelfde ongewenste resultaten in ons leven aantrekken, en ons afvragen waarom er nooit iets verandert…

Ik keek haar aan en vroeg: “Kun je redenen bedenken om een relatie in je leven aan te trekken die resoneert met positieve frequenties?

Ze krabde op haar hoofd en probeerde een antwoord te vinden. “Nou”, mompelde ze … “Ik heb veel liefde te geven en ik wil het met iemand delen. Ik wil me veilig en heel voelen “, zei ze verlegen.

– “Heel goed!” Reageerde ik.

“Kun je proberen contact te maken met deze gevoelens van liefde, heelheid en veiligheid, nu, van binnenuit, VOORDAT je je liefde van je leven ontmoet? Kun jij je eigen anker worden?”

– “Ik denk het wel …” Haar ogen begonnen te stralen van opwinding. “Ik ben vrijwilliger in een organisatie voor dakloze jongeren en ik kan ze meer geven dan ik nu geef.

“Wat betreft het veilig voelen, dat weet niet zeker”, zei ze. Dit is een vreemd gevoel. Niemand heeft me ooit geleerd hoe je je veilig en geaard voelt, maar ik kan eraan werken in plaats van wanhopig op zoek te zijn naar een partner om dit gevoel voor mij te creëren “.

En dit leidt me naar het volgende kritische concept. Een concept dat een onvoorstelbare verandering in je leven kan creëren, als je het op het diepste niveau accepteert.

Als er één bericht is dat ik hoop dat je uit dit artikel mee zal nemen, is het dit:

Een van de belangrijkste redenen waarom we het moeilijk vinden om een hoge frequentie te handhaven gedurende een langere periode, is omdat we de misvatting hebben dat we alleen maar gelukkig kunnen zijn nadat we het gewenste resultaat hebben bereikt.

Het loslaten principe

Ik heb gemerkt dat niet veel Law of Attraction coaches daar praten over het belang van het loslaten van gehechtheden. En toch, dit is een van de belangrijkste redenen waarom zovelen van ons niet de overvloed aantrekken die jij wilt, inclusief ikzelf, tot ongeveer een 5 jaar geleden.

Gehechtheden zijn een van de belangrijkste dingen die een significante shift (verandering) in de weg staan. In wezen is het maken van je interne toestand afhankelijk van de aanwezigheid van iets externs.

Wanneer je te gehecht bent aan het uiteindelijke resultaat dat je wilt hebben, stuur je een bericht naar je onderbewustzijn dat zegt: “Als ik het niet krijg, zal ik niet gelukkig zijn.” Of met andere woorden, ik zal gelukkig zijn alleen als…

Je wordt behoeftig,

Dit soort denken creëert stress en je motief verschuift van bewust kiezen voor je persoonlijke geluk in het nu naar een behoefte te manifesteren in de toekomst.

Deze spiraal van behoeftigheid, vasthoudendheid en stress zet heel veel weerstand op je pad.

Loslaten betekent een mentaliteit omarmen zoals: “Ik zal gelukkig zijn, wat er ook gebeurt”.

Als het je doel is om geld, liefde of iets anders aan te trekken, is dit de mindset die je zou moeten omarmen: “Ik zal altijd in orde zijn, of ik mijn doel haal of niet.”

En dat geldt ook voor andere gebieden, zoals liefde en carrière of welk gebied dan ook.

Onafhankelijk geluk

Ik herinner me de tijd toen ik mijn eerste website bouwde als affiliate marketeer. Het gebeurde kort na die openbaring die ik had tijdens mijn wandeling door mijn dorp. In de eerste twee maanden kwam er geen enkele bezoeker op de website. Het had geen invloed op mijn vreugde of geluk.

Ik kon nog steeds met vrienden rondhangen en plezier hebben. Ik kon nog steeds een wandeling maken zonder gehinderd te worden door gedachten als: “Waarom bezoeken mensen mijn website niet? Wanneer kopen ze niets? Wanneer verdien ik wat geld? “

Het geld was niet het motief dat mij dreef. Het geld was een bijwerking. Ik ben niet in de val gelopen om mijn geluk afhankelijk te maken van geld.

Ik nam de volledige verantwoordelijkheid voor mijn emotionele toestand en ik gaf geld geen autoriteit om te bepalen hoe ik me moest voelen.

Deze onthechtenbenadering maakte het voor mij mogelijk om verstandige beslissingen te nemen, omdat ik wist dat wat er ook gebeurt, het goed met mij zal gaan. Ik zal nog steeds gelukkig zijn.

Je behoeftigheid duwt je manifestatie weg.
Het schakelt het uit.

Stel je een situatie voor waarin een andere persoon jou de hoofdverantwoordelijke maakt voor hun geluk

– “Je bent de reden dat ik niet gelukkig ben”. 
– “Je hebt me zo laten voelen”. 
– “Het is jouw schuld dat ik gestrest en geïrriteerd ben”.

Dat is precies wat je doet met geld, liefde, carrière en welk ander doel dan ook. Je geeft je kracht weg. Je neemt elke persoonlijke verantwoordelijkheid voor je geluk weg, en je maakt het afhankelijk van externe resultaten.

Positieve gevoelens moeten altijd komen voordat het fysieke resultaat zich manifesteert. Je innerlijke rust, kalmte, gemak, zelfverzekerdheid, tevredenheid, vreugde … Ze moeten er allemaal zijn, ongeacht of je de liefde hebt die je wilt, je droomcarrière of je succesvolle bedrijf.

Wanneer je een hoog financieel inkomen nodig hebt om “vervuld” te worden, dan wordt je energie gespannen met een angstige, neurotische frequentie, en je kunt uiteindelijk je manifestatie niet ontvangen.

Gehechtheid ontstaat alleen als iets een overlevingsmechanisme triggert.

Je gedachten beginnen negatief te worden, je bent bang voor het worstcasescenario (zoals op straat belanden of in een enorme schuldenlast belanden die je niet kunt betalen) in plaats van je simpelweg over te geven aan de oneindige massaliteit van je energieke aard.

Het gestreste, samengetrokken bewustzijn verlaagt je vermogen om je verlangens aan te trekken en je te weerhouden van jezelf te voelen, te kennen en te vertrouwen op de bron die tot in alles in staat is en die alles kan aantrekken wat je maar wilt.

Piekeren over het slechtste scenario is een illusie

We maken ons zorgen over de toekomst omdat we denken dat dit ons in leven houdt en in controle houdt. Dat als we de zorgen loslaten, dat betekent dat het ons niks kan schelen.

Maar deze illusie is voor veel mensen een valkuil. Ze geloven dat hoe meer ze benadrukken en zich zorgen maken over iets, hoe meer controle ze hebben over de situatie.

De waarheid is dat, zodra je het loslaat, je meer controle hebt over je interne staat en in veel gevallen meer controle hebt over de situatie zelf.

Dit brengt me terug naar waar we dit artikel mee begonnen. Het aantrekken van de vortex. De vortex moet je punt van aantrekking zijn. Maar de meeste mensen hebben het tegenovergestelde – angst en bezorgdheid zijn hun aantrekkingspunten.

Afhankelijkheid, behoeftigheid, zorgen en angst resoneren een negatieve vibratie. En elke keer als je ervan overtuigd bent dat het resultaat dat je wilt, is wat je gelukkiger maakt, ga je verder en verder weg van de vortex.

De echte paradox van de Wet van Aantrekking is dat we alleen krijgen wat we willen als we het niet nodig hebben.

Behoeftigheid weerkaatst op dezelfde frequentie als het gebrek aan wat we willen. Des te meer je denkt vast te zitten en des te wanhopiger je je voelt, des te meer je precies dezelfde omstandigheden, situaties en mensen aantrekt die ervoor zorgen dat je dezelfde frequentie blijft resoneren.

MAAR, wanneer je eindelijk beseft wie je bent – een goddelijke essentie van nooit eindigende energie en een bewuste creator, dan neem je actie vanuit dit spectrum. Dat wordt een geïnspireerde actie genoemd (in tegenstelling tot een handeling die je maakt vanuit een plaats van angst en zorgen).

Je transcendeert op natuurlijke wijze de gehechtheid aan je droom, opent je geest, voert je vibratie op en trekt aan wat je nodig hebt, wilt en verdient.

De sleutel tot succes is een balans te vinden tussen het vasthouden van je intentie maar tegelijkertijd op je gemak en kalm zijn. Geef jezelf over aan het Universum en wees volkomen OK met nooit je verlangen te manifesteren.

Want hoe dan ook – je weet dat het goed met je zal gaan.

Dit is eigenlijk het principe van onthechting. Het gaat erom iets niet perse nodig te moeten hebben (wanhopig). Het is iets willen zonder dat het er toe doet of er een uitkomst zal zijn of niet.

Alleen dan kun je eindelijk toegeven en ontspannen. Je staat van opluchting neemt de opbouwweerstand weg. Alleen als je loslaat, kun je in de vortex zijn.

Het grappige is wanneer je je overgeeft, loslaat en jezelf losmaakt van het uiteindelijke resultaat dat je wilt manifesteren, het VEEL sneller en gemakkelijker in je fysieke ervaring zal zijn.

Moet ik dan opgeven dingen te willen?

Je bent misschien bang dat: “Als ik mijn gehechtheid loslaat, zou ik dan niets willen? Zou ik de hele dag op mijn kont zitten zonder enige ambitie”?

Laat me deze vraag beantwoorden door een van mijn favoriete spirituele leraren te quoten, Deepak Chopra, die dit exacte idee verduidelijkt –

De wet van onthechting betekent dat je, om iets te verwerven in het fysieke universum, jij je gehechtheid op moet geven. Dit betekent niet dat je je intentie opgeeft om je verlangen te creëren. Je geeft de intentie niet op en je geeft het verlangen niet op. Je geeft je weerstand op – gehechtheid aan de uitkomst.

De gehechtheid opgeven betekent niet dat je je verlangens opgeeft. Het loslaten van gehechtheid aan het eindresultaat kan je echt bevrijden.

Er is niets buiten onszelf dat ons echt gelukkig zou kunnen maken. Als je eenmaal in staat bent om de manier te bepalen waarop je je voelt in een toestand, dan heb je de macht om verandering in de conditie te beïnvloeden.

Mijn ervaring is dat sinds mijn bedrijf succesvol begon te worden, mijn geluksniveau slechts licht steeg. En het ging niet om het geld dat ik verdiende. Ik heb geleerd hoe ik mijn energetische frequentie kan verhogen.

Dit is een vaardigheid die ik heb verworven door te oefenen. Ik heb geleerd om gelukkig te ZIJN VOORDAT ik financieel succes behaalde, en ik BLIJF gelukkig na het behalen van mijn doelen.

Het financiële succes weerspiegelde alleen mijn interne staat. Het heeft het niet gecreëerd.

Laten we het allemaal samenvatten

Geaard zijn, gecentreerd en in vrede zijn is het perfecte startpunt om je verlangens te manifesteren.

Alleen als je naar de plek komt waar je je goed voelt, ongeacht wat je realiteit is, de plek waar je voelt dat alles wat je nodig hebt hier en nu is, en je mist niets, alleen dan zul je vrij zijn. En dan kan alles wat je ooit hebt gewild en ingebeeld in je leven komen.

Het besef dat je oké bent, zelfs als je nooit het geld, de perfecte relatie, de ondersteunende vrienden of een lonende baan hebt, zal al een enorm gevoel van opluchting en welzijn creëren.

En de ironie is – alleen via dit loslaten kun je al het bovenstaande en meer bereiken.

Alleen wanneer je je vibrationele energie gedurende een lange periode onderhoudt, zal je verbinding maken met de vortex en alles manifesteren wat je wilt. Ervaar dan de kracht van de Wet van Aantrekking en de snelheid waarmee dingen kunnen gebeuren.

Ik hoop dat de inzichten die ik met je heb gedeeld in dit artikel je hebben bereikt en een shift in je hebben gecreëerd die steeds meer vaart zal krijgen.

❤️ Persoonlijke TIP!

Wil jij meer geluk in je leven ervaren? Voel je dat het tijd wordt om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en patronen en wil je je eigen pad gaan volgen? Mijn cursus Manifesteer je Droomleven is de beste cursus manifesteren die je hiervoor kunt gebruiken. Leer in 5 modules álles over de Wet van Aantrekkingskracht en wat daar allemaal bij komt kijken.

Law of Attraction Cursus: Manifesteer je Droomleven!

Doe mee met mijn Law of Attraction cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekkingskracht werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Law of Attraction Cursus: “Manifesteer je Droomleven” van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekkingskracht werkt
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels en geheimen over de Wet van Aantrekking
✅ Je leert hoe jij je droomleven kunt manifesteren
✅ Je leert je belemmerende gedachten en patronen los te laten
✅ Je leert hoe je moeiteloos geld kunt verdienen
✅  Je krijgt meteen toegang tot mijn online academie

Lees meer…

Plaats een reactie