De Wet van de Aantrekkingskracht toepassen om doelen te stellen

De wet van aantrekking gebruiken om doelen te stellen: de ultieme gids

Heb je moeite om je dromen en verlangens te manifesteren? Als je de wet van aantrekking nog niet hebt geprobeerd om doelen te stellen, dan mis je een essentieel stukje van de puzzel. Als je eenmaal weet hoe de wet van aantrekking werkt, kun je deze gebruiken om haalbare doelen te stellen. Leer hier hoe het stellen van doelen en de Wet van Aantrekking hand in hand gaan.

Doelen stellen met een doelenplanner

Voordat je je dromen kunt manifesteren, moet je de juiste doelen stellen; daarom behandelen we in deze gids voor het stellen van doelen de grote vraag over het gebruik van de wet van aantrekking om doelen te stellen.

Om te begrijpen hoe je doelen kunt stellen met de Wet van Aantrekking, moet je de basis van deze universele wetten begrijpen en begrijpen hoe je deze kunt activeren. En er zijn drie soorten doelen die je zullen helpen om de wet van aantrekking te activeren.

Lees verder om meer te weten te komen over de perfecte manier om doelen te stellen die je daadwerkelijk helpen deze te bereiken, nog voordat je actie onderneemt.

Inhoudsopgave:

Waarom je doelen moet stellen om je dromen waar te maken

We laten de wet van aantrekking niet zozeer voor ons werken, maar we laten het toe om voor ons werken. Er zijn een paar cruciale stappen die je in gedachten moet houden wanneer jij met de wet van aantrekking in jouw leven werkt.

Soms kunnen we, als we leren over de wet van aantrekking, opgewonden raken over de mogelijkheden, maar gefrustreerd raken door het gebrek aan vooruitgang. Er zijn veel dingen die we willen, die ons leven leuker en doelgerichter zouden maken.

Of we nu niet tevreden zijn met onze huidige woonsituatie, inkomen, relatiestatus of carrière, een uitweg vinden kan een beetje ontmoedigend lijken als je veel verschillende dingen hebt geprobeerd.

Om de dingen te krijgen die we in ons leven willen, moeten we de stappen volgen die anderen voor ons hebben ontwikkeld om succesvol te zijn. Iedereen die erin slaagt zijn verlangens te verwezenlijken, heeft een gids voor het stellen van doelen gevolgd en eraan gewerkt om deze te bereiken.

Iedereen van ons kan de situaties waarin we ons bevinden veranderen en alles bereiken wat we willen.

We kunnen een nieuwe partner aantrekken, meer geld verdienen, nieuwe vaardigheden leren en mooiere ervaringen opdoen door onze manier van denken over de wet van aantrekking te veranderen en doelen te stellen.

Door de manier waarop je de wet van aantrekking gebruikt te veranderen en doelen te stellen, kun je echte vooruitgang gaan boeken in de richting van jouw uiteindelijke gewenste resultaat.

Door visualisatie te gebruiken, groot te dromen, de emoties van succes te voelen en actiegerichte stappen te nemen, kun je eindelijk beginnen te zien dat al je dromen uitkomen.

De wet van aantrekking is een van de krachtigste krachten in het universum, en het juiste gebruik ervan kan je leven drastisch veranderen.

Deze universele wet werkt op niet-praktische manieren. Het tart onze logica en dingen die we tijdens ons leven hebben geleerd. Als je echter eenmaal begrijpt hoe het werkt, wordt het vrij eenvoudig.

Trouwens. Concentreer je bij het stellen van doelen niet alleen op het doel dat je wilt, maar concentreer je ook op je WAAROM en werk altijd met je intenties.

Lees meer over Intentie gebruiken om je dromen te manifesteren

Maar laten we eens kijken hoe je de wet van aantrekking kunt combineren met je doelen stellen om je dromen in een mum van tijd te verwezenlijken.

Stel je voor dat je vaarwel zou kunnen zeggen tegen het missen van je grote dromen… En eindelijk alles manifesteren wat je wilt.

Hoe de Wet van Aantrekking werkt

De manier waarop de wet van aantrekking werkt, is door energetische frequenties te matchen. Alles in onze wereld trilt op een frequentie, en wij, als mensen, trillen ook.

Onze vibratie wordt gecontroleerd door de programma’s die door ons onderbewustzijn lopen.

Je onderbewustzijn is ook je fysieke lichaam. Het is de plek waar je al je herinneringen, emoties en onbewuste programma’s opslaat die ervoor zorgen dat je dingen doet zonder erover na te denken.

Als we elke dag wakker worden en niet expliciet de intentie hebben om individueel gedrag en denkpatronen te veranderen, zullen we dezelfde dag na dag herhalen.

Door dit te doen, blijft onze vibratie op dezelfde frequentie en blijven we dezelfde dingen in ons leven aantrekken.

Om echte verandering in je leven te creëren, moet je je onderbewuste programma veranderen. Een nieuw programma zal door een nieuwe frequentie leiden tot nieuwe emoties, nieuwe reacties, nieuwe acties en nieuwe resultaten.

Het stellen van doelen helpt je om onze huidige patronen te doorbreken. Door je doelen te visualiseren en de emoties van prestatie te voelen, breng je jezelf in overeenstemming met de frequentie die je probeert te evenaren.

Tenzij je nieuwe inspirerende gevoelens creëert, zul je niet evolueren naar een nieuwe levensstijl en zul je dezelfde programma’s blijven uitvoeren.

Wanneer we een nieuw doel stellen, onderbreken we onze onbewuste patronen en dwingen we onze aandacht om te zoeken naar een verandering in ons leven. Door doelen te stellen, gaan onze hersenen op zoek naar mogelijkheden om die verlangens te vervullen en komen ze op de voorgrond van onze geest.

Het stelt je in staat om mogelijkheden en paden naar je eindbestemming te zien zonder het hele pad te zien. Het verandert je visualisaties in een realiteit als je begint te werken aan het voltooien van de stappen die nodig zijn om te bereiken.

Waarom werkt de Wet van Aantrekkingskracht niet voor mij?

Er zijn verschillende soorten doelen die je kunt stellen om de wet van aantrekking voor je te laten werken.

Je wilt grote, inspirerende doelen stellen die je emotioneel zullen bewegen om de verandering in je leven te bereiken die je wilt.

Je hebt ook praktische kortetermijndoelen nodig die je kunt afvinken, een soort ‘to-do’-lijst.

Lees hieronder verder voor de drie soorten doelen van de wet van aantrekking die je moet stellen.

De 3 soorten doelen die je nodig hebt

Er zijn 3 soorten doelen die je nodig hebt om de universele wetten te activeren.

Er zijn veel methodes om doelen te stellen, zoals SMART doelen of JUISTE doelen, en ze zijn zeker geschikt als je in projectmanagement werkt.

Maar dit zijn niet de juiste doelen om je grote dromen waar te maken.

1. Grote doelen

Om je verlangens te manifesteren, heb je doelen nodig die de Wet van Aantrekking activeren en, nog belangrijker, de Wet van Actie.

Grote doelen die te mooi lijken om waar te zijn, zijn zo krachtig omdat ze ons in een staat van hoop kunnen brengen. Wanneer we ons de mogelijkheid voorstellen van iets dat we nog niet eerder hebben meegemaakt, opent het onze dopaminekanalen en stelt het ons in staat onze verwachtingen uit te breiden.

Dit zijn het soort doelen dat je nodig hebt om de Wet van Actie te activeren. Want om je dromen waar te maken, moet je er iets voor doen.

De wet van aantrekking creëert niet alleen op magische wijze de man van je dromen, het huis van je dromen of de baan van je dromen.

En daarom heb je hele grote doelen nodig. En daarin is het ook waarom SMART doelen hier niet op hun plaats zijn.

Je hebt deze grote doelen nodig als je motivatie, de motivatie om elke dag op te staan ​​en actie te ondernemen.

Dit soort doelen kunnen dingen zijn zoals wonen in een prachtig huis aan zee, een bedrijf runnen met honderden werknemers, of de partner van onze dromen aantrekken.

Ze brengen je in een extreem positieve staat omdat ze je in staat stellen je voor te stellen hoe die verhoogde emoties regelmatig zouden voelen. Deze positieve toestand dwingt je hersenen om op zoek te gaan naar manieren om deze dromen te verwezenlijken.

En dat is waar het herprogrammeren van je onderbewustzijn begint. Dus Dare to Dream Big, zoals Walt Disney graag zei.

Over Disney gesproken, wist je dat hij een heel speciale manier had om zijn GROTE doelen te stellen?

Ik heb deze manier van doelen stellen toegevoegd aan mijn cursus en dit maakt het verschil. Maar het is niet niet alleen om je doelen te verwezenlijken, het helpt je ook om je grote dromen te verwezenlijken.

2. Resultaat doelen

Resultatendoelen zijn doelen die je kunt kwantificeren. Je kunt specifieke getallen instellen, zoals het bedrag dat je op een bepaalde datum wilt verdienen, of het gewenste gewicht op een bepaald tijdstip bereiken.

Dit soort doelen heeft zo veel gevolgen, omdat specifiek en weloverwogen erover je onderbewustzijn dwingt om erachter te komen hoe je ze kunt bereiken. resultaat doelen vormen ook de basis voor hoe jij de uitvoerbare stappen naar prestatie kunt plannen.

Een voorbeeld van een specifiek resultaatgericht doel zou zijn: “Ik wil op 30 januari 2022 twee online cursussen af ​​hebben.”

Merk op dat het nauwkeurig en meetbaar is met een gedateerde deadline.

Zie deze doelen als de mijlpalen die je moet bereiken om jouw grote doorbraakdoel te bereiken.

3. Voortgangsdoelen

Voortgangsdoelen zijn de doelen die je op zeer korte termijn stelt. Het zijn de stappen die je dagelijks neemt en die voortkomen uit jouw langetermijndoelen.

Zonder voortgangsdoelen kun je gemakkelijk van het pad naar prestatie vallen en je doelen op een laag pitje laten staan.

Door jouw procesdoelen op een verstandige manier bij te stellen in lijn met je resultaat- en doorbraakdoelen, kun je op koers blijven en ervoor zorgen dat je echt op weg bent naar jouw droomleven.

Wanneer je deze drie soorten doelen volgt, zet het alle emoties en stappen in beweging die nodig zijn om je dromen te verwezenlijken.

Je begint door je te laten inspireren, vervolgens te beseffen dat je dromen mogelijk zijn en uiteindelijk actie te ondernemen.

Het resultaat is dat je de omstandigheden in je leven verandert naar wat je meer wenst.

Al deze drie soorten doelen hebben een specifieke emotionele trigger die ons helpt om motivatie, overtuigingen en een gevoel van beloning op te bouwen. En ze geven allemaal ons onderbewustzijn aan waar we heen willen.

Om meer te weten te komen over deze drie soorten doelen en om een ​​praktisch plan te hebben voor het stellen van doelen, raad ik mijn transformationeel werkboek voor het stellen van doelen en afdrukbare doelenplanner aan. Deze kun je vinden in mijn cursus Manifesteer je Droomleven.

Dit werkboek vereenvoudigt het stellen van doelen en geeft je de tools die je nodig hebt om actie te ondernemen en je doelen daadwerkelijk te bereiken.

Beslis wat je wilt

Als je niet weet wat je wilt, kun jij je punt A en punt B niet vinden. Er zijn veel manieren om erachter te komen wat je wilt. Je kunt je afvragen wat je nodig hebt om echt gelukkig te zijn.

Wat voor woonsituatie wil je? Wat voor soort relaties wil je? Hoeveel geld wil je verdienen om je ideale leven te leiden?

De vragen die we onszelf stellen, helpen bij het bepalen van onze richting in het leven.

De een wil misschien in een grote stad wonen in een luxe penthouse. Een ander geeft misschien de voorkeur aan een mooi landhuis waar ze kunnen genieten van de natuur en kunnen ontspannen.

Probeer voor jezelf te beantwoorden wat je wilt en wat je vreugde en vrede zal geven die je in je leven zoekt.

Je kunt wat tijd besteden aan het voorstellen van de emoties die je wilt voelen en je geest je laten leiden naar de dingen die die emoties zullen creëren.

Ons brein is een krachtig verbindingshulpmiddel en heeft de neiging om de antwoorden te vinden waarnaar we op zoek zijn als we erom vragen. Neem de tijd om het antwoord te vinden op de vraag: Wat wil ik echt?

Actie Stap:

Als je hebt besloten wat je wilt, kun je beginnen met het manifesteren van doelen door ze op te schrijven. Het opschrijven van doelen verstevigt het in onze gedachten en maakt het reëler voor ons. Vergeet niet om het te kwantificeren en het heel specifiek te maken.

Als je worstelt met deze stap, bekijk dan dit bericht hier: 7 vragen om erachter te komen wat je echt wilt in het leven

Visualiseer dat je je nieuwe leven leidt

Visualisatie is een van de meest bruikbare tools die we hebben als bewuste makers.

Visualiseren is ons gewenste resultaat in onze verbeelding zien voordat het in onze fysieke realiteit gebeurt. Het opwindende is dat ons brein geen onderscheid kan maken tussen wat er echt gebeurt en wat we ons alleen maar inbeelden.

Wanneer we ons brein ervan overtuigen dat het deze ervaring daadwerkelijk heeft, geeft het chemicaliën en hormonen vrij in het lichaam om de emoties van de ervaring te evenaren.

Wanneer we dit keer op keer doen, bouwen de hersenen nieuwe verbindingen op en beginnen ze opnieuw te bedraden. Om de wet van aantrekking te laten werken, moeten je overtuigingen overeenkomen met de frequentie van het idee dat je wenst.

Door deze nieuwe verbindingen op te bouwen en onze hersenen opnieuw te bedraden, beginnen onze onderbewuste patronen te veranderen en beginnen we met weinig weerstand te bewegen in de richting van wat we willen.

Visualisatie inspireert ons ook en geeft ons de motivatie die we nodig hebben om aan onze doelen te werken.

Als we het in onze geest zien, kunnen we beginnen te geloven dat het voor ons mogelijk is. Geloven is de eerste en belangrijkste stap om daadwerkelijk na te gaan wat we willen. Als we niet geloven, zullen we er zelfs nooit aan beginnen of het als een mogelijkheid zien.

Actie Stap:

Wanneer je je ideale zelf hebt gevisualiseerd, dan is het tijd om de doelen die je hebt gesteld te herschrijven. Je wilt ze in de tegenwoordige tijd schrijven alsof je ze al hebt bereikt.


Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: ‘Ik ben zo blij en vredig, wetende dat ik in mijn prachtige huis op de berghelling woon. Ik ben nog nooit zo geïnspireerd en thuis geweest op een plek, en ik ben ongelooflijk dankbaar.”


Ga je gang en doe dit met al je doelen en voel die emoties terwijl je ze opschrijft, waardoor de nieuwe verbindingen in je hersenen worden versterkt.Ik begrijp hoe manifestatie werkt en heb verschillende keren mooie manifestaties in mijn leven meegemaakt. Maar nu wil ik een realiteit bereiken die ik moeilijk kan geloven.

Schrijf je nieuwe proces op

Nu je het fantasierijke stukje van de puzzel op zijn plaats hebt, is het tijd om je geest op het praktische te richten. Je moet voor jezelf uitvoerbare stappen instellen om je doelen te bereiken. Dat is op twee manieren gunstig.

Naast dat je daadwerkelijk naar je doel toe werkt, geef je ook les en laat je je bewuste geest zien dat je dichterbij komt.

Naarmate je dichterbij komt, begin je meer en meer opwinding en vreugde te voelen bij het nastreven van je doel. Dat creëert een positieve feedbackloop en versnelt het proces.

Je wilt jouw uitvoerbare stappen instellen met het einde in gedachten en achteruit werken.

Er is geen limiet aan de soorten doelen of wegen die je kunt nastreven om ze te bereiken. Het belangrijkste is dat je het opsplitst in de dingen die je dagelijks moet doen om dat doel te bereiken.

Dan kan je onderbewustzijn aan de slag om dat probleem voor je op te lossen.

Je gaat automatisch aandacht besteden aan de potentiële kansen die je naar je doel zullen brengen.

Zonder de overtuiging dat je het kunt bereiken, de emotie die je ertoe drijft en de dagelijkse stappen die je moet nemen, zullen je hersenen niet op zoek gaan naar de juiste antwoorden.

Activeer de Wet van Onthechting

Er is een laatste stukje van de puzzel dat je kan helpen je doelen te bereiken met behulp van de wet van aantrekking. Het wordt vaak verkeerd begrepen en over het hoofd gezien. Het wordt de wet van onthechting genoemd.

De wet van onthechting is van vitaal belang om te begrijpen, omdat we hier werken met de wet van aantrekking.

We laten het met ons werken in plaats van te proberen het te forceren.

Als we iets verlangen, zijn we in de frequentie waarin we het missen. De frequentie van gebrek zal nooit datgene aantrekken wat we willen.

In vibrationele termen trekt gelijke energie gelijke energie aan. Dus als er iets is dat we willen, moeten we de energie en frequentie gebruiken die we al hebben.

Dat klinkt misschien moeilijk, want hoe kunnen we iets willen terwijl we er tegelijkertijd niet meer vibrerend naar verlangen? We kunnen onszelf uit de frequentie van gebrek halen door ons opnieuw te visualiseren in de situatie die we wensen.

Dat roept de emoties op die we willen voelen en laat ons brein geloven dat we al hebben wat we willen. Zo voelen we het gemis niet meer. In plaats daarvan komt onze vibratie overeen met de frequentie die we proberen aan te trekken.

Als je eenmaal de gewenste emoties voelt, is dankbaarheid een krachtig hulpmiddel dat je kunt gebruiken. De emotionele signatuur van iets bereikt of ontvangen hebben is dankbaarheid. Wanneer we dankbaarheid voelen, is het voor ons onmogelijk om het gemis te voelen.

Zelfs als we ons momenteel niet in de gewenste situatie bevinden, kunnen we nog steeds dankbaarheid voelen voor wat we hebben. Ook al is het voor de adem die we nemen of het bed waarin we slapen.

Wanneer je je concentreert op wat je hebt, gaat je vibratie omhoog en stel je jezelf open voor het ontvangen van meer zegeningen en vreugde in je leven.

Verwar de Wet van Onthechting alstublieft niet met inactiviteit. Actie ondernemen, vooral geïnspireerde actie, is erg belangrijk bij het manifesteren.

Maar je wilt deze acties ondernemen vanuit een gevoel van overvloed, niet vanuit een gevoel van gebrek.

Je hoeft dus niet te wachten, je kunt NU je beste leven leiden… 😉

❤️ Persoonlijke TIP!

Wil jij meer geluk in je leven ervaren? Voel je dat het tijd wordt om afscheid te nemen van belemmerende gedachten en patronen en wil je je eigen pad gaan volgen? Mijn Cursus Manifesteer je Droomleven is de beste cursus manifesteren die je hiervoor kunt gebruiken. Leer in 5 modules álles over de Wet van Aantrekkingskracht en wat daar allemaal bij komt kijken.

Law of Attraction Cursus: Manifesteer je Droomleven!

Doe mee met mijn Law of Attraction cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekkingskracht werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Law of Attraction Cursus: “Manifesteer je Droomleven” van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekkingskracht werkt
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels en geheimen over de Wet van Aantrekking
✅ Je leert hoe jij je droomleven kunt manifesteren
✅ Je leert je belemmerende gedachten en patronen los te laten
✅ Je leert hoe je moeiteloos geld kunt verdienen
✅  Je krijgt meteen toegang tot mijn online academie

Lees meer…

Plaats een reactie