De enorme kracht van intenties

Heb je je ooit afgevraagd waarom sommige mensen makkelijk hun dromen laten uitkomen terwijl anderen worstelen (vastlopen) om hun dromen uit laten komen?

Het belangrijke antwoord op deze vraag is: focus.
Focus is het belangrijkste tool waarmee je je energie stuurt

De meeste mensen die nooit de gewenste resultaten bereiken, of zelfs gedeeltelijke resultaten, richten zich op wat ze niet willen in plaats van op wat ze willen.

Succesvolle mensen richten hun aandacht op hun doelen en intenties, niet op de dingen waar ze bang voor zijn.

Dat is de reden waarom de rijken rijker worden en de armen armer. De mensen die financieel aan het worstelen zijn, zijn bang voor geld, zijn erdoor gestrest, bang dat ze niet genoeg zullen hebben, doodsbang om het geld dat ze hebben te verliezen. en wee o wee er zou wel eens niet genoeg geld kunnen zijn!

De rijken richten hun energie daarentegen op hun projecten en strategieën; hoe je efficiënter kunt werken, hoe je betere producten kunt maken, hoe je de waarde die ze de wereld geven, kunt maximaliseren, enzovoort.

Wanneer je je aandacht van je intentie afwendt, stuurt je tegenovergestelde berichten naar het Universum, en dat vertraagt je bestelling evenals het tijdstip van bezorging.

Wanneer je gemengde berichten naar het Universum verzendt, zal je waarschijnlijk allerlei willekeurige dingen uitnodigen. Maar wanneer je gedachten gefocust en geconcentreerd zijn voor een tijdje, omdat je consequent een goed gevoel hebt (=hoge vibratie), zul je wat je verlangt met veel meer gemak ontvangen.

Hoe weet je of je de juiste intenties verstuurd?

Intenties zijn samengesteld uit doelen en doelstellingen. Ze zijn essentieel voor je, zodat je kunt aantrekken wat je wilt.

Doelstellingen zijn mijlpalen in het leven en het doel is de richting waar je naartoe gaat.

Stel je voor dat je langs het pad loopt en om de paar kilometer markeer je de weg waarop je loopt met kleine vlaggetjes. Deze kleine vlaggetjes zijn eigenlijk de mijlpalen. Het pad is jouw doel, het is waar je voor staat.

Je doel is een continu en oneindig evenement. Het is niet iets dat je ooit “voltooit”. Je hebt misschien veel doelen onderweg en zij zijn degenen die vertegenwoordigen waar je voor staat.

Het doel weerspiegelt je kernwaarden. Doelstellingen brengen prestaties, doelen brengen een doelgericht leven.

Wat zijn intenties?

De intentie is als een visie, het beantwoordt in feite de vraag van jouw “waarom”,  jouw motief. De intentie gaat over waarom loop je op dit pad? Wat betekent dit pad voor jou?

De meeste mensen weten niet waarom ze doen wat ze doen, en onderzoeken en begrijpen niet wat belangrijk voor hen is en wat hun leidende waarden zijn.

En wanneer je niet weet wat je “waarom” is, is het waarschijnlijk dat je ook niet op het goede pad loopt. Het kan zijn dat je doelen niet overeenstemmen met de persoon die je bent.

Wanneer je intenties hebt, kunt je je doelen en doelstellingen vaststellen; je stuurt de energie eigenlijk naar je eigen pad.

Wat betekent “de energie sturen”?

Stel je voor dat je naar een restaurant gaat, aan een tafel zit en wacht op service.

De ober komt en vraagt je: “Wat zou je willen bestellen?” 

En je antwoord is: “Ik wil eten bestellen.” 
“Maar wat voor soort eten?” Vraagt de ober, “Heb je naar het menu gekeken? Waar heb je zin in om te eten? Ons menu biedt veel gerechten  waaruit je kunt kiezen.

“Je kijkt hem verward aan en zegt tegen hem: “Ik weet niet wat ik wil eten.”

Klinkt grappig, toch? Toch zijn er zoveel mensen doelloos door het leven gedreven zonder een idee van waar we naartoe willen. Dan vragen we ons af waarom we nooit ergens succes in hebben behaald.

Dit gaat over wat de meeste mensen doen als het gaat om intenties en doelen. Ze weten niet wat ze willen. Hun aandacht is verdeeld. Ze zijn verward en ongericht en daarom wordt hun leven gekenmerkt door willekeur en toeval.

Ze trekken allerlei situaties aan en willekeurige mensen die hun energie op dit moment matchen, maar geen resultaat blijft hangen, omdat ze niet de intentie hebben waarop ze zich kunnen concentreren.

De ober in het restaurant kan je een steak brengen, maar je bent eigenlijk veganist. Of hij kan je zelfgebakken brood serveren, maar je bent gluten-intolerant.

Het universum kan je veel dingen brengen die je niet nodig hebt en die niet belangrijk voor je zijn, en dat is waarom je helderheid in je leven moet brengen .

De helderheid komt tot uiting doordat je duidelijk weet wat je wilt en goed gedefinieerde en doelgerichte doelen hebt.

Doelen en doelstellingen zullen je helpen om meer te krijgen van wat je het liefste wilt, omdat je dankzij hen leert focussen op wat je wilt in plaats van op wat je niet wilt.

Achter alles wat je doet schuilt een intentie.

Wanneer je ‘s ochtends wakker wordt, wat is dan je intentie om uit bed te komen? Als je naar het werk gaat, wat is dan je intentie? Als je een vriend belt, wat wil je dan?

Wanneer je een gesprek hebt met je baas, wat is je dan je intentie? Wanneer je een verjaardagscadeau koopt voor je geliefde, of wanneer je een vakantie plant, etc, etc.

Achter elke actie die we ondernemen schuilt een verborgen intentie. Naarmate je meer begint te denken in termen van intenties en doelen, zul je je beter, gemotiveerder en veel gerichter voelen.

Intentie en doel is het startpunt van elke droom, van elke ambitie. De intentie is de scheppende kracht die onze verlangens vervult; of het nu gaat om geld, liefde, leiderschap, spiritueel ontwaken en meer.

Als je een vergrootglas neemt, leg er dan een droog blad onder en leg het in een correcte hoek met de stralen van de zon erop, je kunt het blad binnen een paar minuten of zelfs seconden verbranden. Waarom? Omdat je je energie eigenlijk stuurt door te richten en scherp te stellen.

De bottom-line is heel eenvoudig: intenties instellen. Als je niet een richting kiest, zul je vast ook wel ergens terecht komen … maar wie weet waar?

Twee hoofdfactoren bij het stellen van doelen en intenties

1. Je moet weten wat je wilt. 
2. Begrijp waarom je wilt wat je wilt en of je antwoord op de “waarom” -vraag juist is.

Ik bedoel, zijn je motieven afkomstig van de waarheid, of van iets waarvan je denkt dat het de waarheid is? Wil je wat je wilt vanwege een wanhopige behoefte of een vrije keuze?

Nadat je een doel hebt gesteld, moet je er altijd gericht naar kijken. Kijk niet in een willekeurige richting, maar vooruit. Op deze manier stop je met kijken naar wat er ontbreekt.

De meeste mensen richten zich op de angsten en de afwezigheid van wat ze willen. Maar als je eenmaal een doelgericht persoon bent, stop je met je te gedragen als een schaap in een kudde en word je de leider van je eigen leven.

Als dit onderwerp van intenties en doelen nieuw voor je is en je merkt dat je een beetje in de war bent, zal ik het verduidelijken door een persoonlijk voorbeeld te noemen.

Mijn intenties, doelen en doelstellingen

Toen ik mijn platform De Wet van Aantrekkingskracht lanceerde, wist ik precies wat mijn motief was, het doel dat ervoor zorgde dat ik ‘s morgens opstond en content en opnames maakte.

Mijn bedoeling was (en zal altijd blijven) om mooie, lieve mensen (like minded people) vooruit te helpen en of los te komen van waar ze in vast zitten.

Wat is mijn “waarom”? Waarom wil ik deze mensen helpen vooruitgang te boeken?

Ik wil mensen helpen omdat ik leed aan jeugdtrauma’s die me deden geloven dat ik niet waardig, waardevol en goed genoeg was. En nadat ik me eindelijk van deze destructieve patronen had bevrijd, wilde ik anderen laten zien dat ze niet voor altijd in deze pijn hoeven te leven, dat dingen anders kunnen zijn, dat het mogelijk is om hun leven te veranderen.

Mijn doel was en zal altijd zijn om mensen te begeleiden bij het aannemen van gezonde onderbewuste overtuigingen, zodat ze overvloed en voorspoed aantrekken in hun leven.

Bovendien, om bezoekers van mijn website en aan mijn klanten duidelijk het gevoel te geven dat ze de belangrijkste mensen ter wereld zijn, en dat ben je ook. Ik doe dit door waarde te geven; uitstekende service, kwaliteit van de inhoud, moeite doen om e-mails persoonlijk te beantwoorden en altijd extra inspanningen te leveren en veel verder te gaan dan van mij wordt verwacht.

Mijn doelstellingen, hoe ga ik mijn doel bereiken

Hier zijn enkele van de acties die ik voor mezelf stel: doorgaan met het uploaden van waardevolle onderwerpen en waardevolle inhoud, op de hoogte blijven van relevante studies met betrekking tot hersenwetenschap, psychologie en persoonlijke ontwikkeling, het bouwen van e-maillijsten. etc.

Een korte opmerking over het “hoe”

Zoals ik al eerder zei, zijn de doelstellingen de acties die we ondernemen om onze doelen te bereiken. Maar met alle respect voor mijn eigen handelingsstrategieën, zal het Goddelijke beslissen hoe mijn dromen zullen worden gemanifesteerd en in welk tijdsbestek het zal worden gerealiseerd. Zolang ik op het goede pad ben, kan ik op het universum vertrouwen om mijn bestelling te vervullen

Geld is niet het enige doel

Geld is op zichzelf machteloos. Daarom is geld sparen als een primair doel tijdverspilling.

Geld kan een deel van je doelstellingen zijn, maar niet het pad waarop je loopt (doel), en niet je motief of je “waarom” (intentie).

Rijke mensen worden rijk, niet omdat ze zich richten op geld, maar omdat ze zich richten op de waarde die ze de wereld bieden. Ze zijn enthousiast over het feit dat hun projecten gestalte krijgen en dat hun ideeën van een gedachte, een theorie in werkelijkheid veranderen. Geld dient zijn doel, maar het is meestal niet het doel zelf.

In plaats van geld als doel te stellen, is het aan te bevelen om als doel te stellen wat je met dit geld gaat doen.

Ga jij je schulden afbetalen? Koop je je moeder een mooi huis met een tuin? Wordt het geld gebruikt om producten te ontwikkelen die een grote bijdrage leveren aan de samenleving en de gemeenschap, of aan de mensheid? Gebruik je het geld om op avontuur te gaan? Voor onbeperkte mogelijkheden? Voor uitbreiding? Om je levensstijl te veranderen?

Wacht niet af totdat de nieuwe jij het gaat doen

Wanneer je wacht om iets te doen pas nadat je iets hebt gemanifesteerd, ben je eigenlijk in de energie van het wachten. Als je in de energie van het wachten bent, duw je wat je graag wilt weg.

Voorbeelden van bepaalde acties die je alleen wilt doen pas nadat iets hebt gemanifesteerd:

  • Een tatoeage nemen nadat je een maandelijks inkomen van € 20.000 hebt bereikt 
  • Op avontuur gaan met een reis naar Noord-India, maar pas nadat je een belegger vindt die je start-up naar het volgende niveau zal tillen. 
  • Een spa-verwen-weekend nadat je bent ingehuurd voor de klus van je dromen

Een tatoeage nemen, de vakantie nemen of naar een kuuroord gaan, als je het kan betalen in termen van tijd en geld, doe dat dan! Wacht niet!

Een van mijn beste vrienden vertelde me dat toen ze vrijgezel was, ze altijd de De Wet van Aantrekkingskracht-principes gebruikte om haar soulmate aan te trekken, maar ze voelde dat dingen vastzaten.

Ze was absoluut verbonden met de energie van liefde en visualiseerde zichzelf en de toekomstige match in een toekomstig leven.

Maar de wachtende energie waarin ze verkeerde, belette haar om haar zielsverwant te ontmoeten.

Zo had ze bijvoorbeeld heel wat werk te doen in haar huis, zoals een spiegel ophangen of het sanitair installeren. Ze kon al deze dingen zelf doen, maar ze wachtte op haar toekomstige vriendje die het voor haar zou doen. Ze dacht dat het de Wet van Aantrekking zou versnellen.

Of ze was bijvoorbeeld aan het wachten om eerst een partner aan te trekken en daarna pas op een prachtige reis te gaan naar de land van haar dromen.

Maar toen ze eenmaal besefte dat ze, door haar leven in de wacht te zetten, wachtend tot het grote moment daar zou zijn, het niet zou gaan gebeuren veranderde ze haar afwachtende leven en ging ze alsmaar vaker alleen en meteen actie maken. Dus nog voordat ze een partner had gevonden.

Ze nam een ​​dag vrij van het werk en hing de spiegel op. Ze belde een professionele klusjesman om het sanitair te installeren omdat de installatie ingewikkelder was dan ze had verwacht. Ze kocht een grasmaaier en begon in de tuin te werken.

Ze schilderde nooit een muur in haar huis, maar besloot om het zelf te proberen, dus ging ze naar een van de grote bouwmarkten en kocht alle gereedschappen en ging ze verven met de kennis van  een van zelfstudie tutorials op YouTube.

Het interessante is dat ze slechts drie dagen nadat ze alle renovaties van het kleine huis had voltooid, haar vriend, die nu haar echtgenoot is, zonder enige moeite heeft ontmoet. Het universum bracht hen samen tijdens een etentje met wederzijdse vrienden. 

Het punt dat ik hier wil maken, is dat je NU je leven zo ideaal mogelijk moet maken zonder het geld dat je nog niet hebt aangetrokken, de relatie of het ondernemersproject dat je voor ogen hebt.

Nadat je je intenties en doelen hebt bepaald, moet je stoppen met wachten of voorwaarden stellen aan de dingen die je wilt doen, op het resultaat dat je wilt bereiken.

Begin nu volledig je leven te leven! Dit is de enige manier om de persoon te zijn die verlangens gaat aantrekken die je echt wilt.

Besteed niet zoveel tijd aan zorgen maken

Wanneer je leven vol, interessant en levendig is en je tijd wordt besteed aan dingen die je aandacht, energie en passies hebben, heeft het drie effecten:

  1. Je besteedt niet zo veel tijd aan zorgen maken en benadrukken over je angsten of over wat er ontbreekt 
  2. De Wet van Aangtrekkingskracht brengt je steeds meer dingen om enthousiast over te zijn, geïnteresseerd te zijn in en om gelukkig over te zijn over, op ALLE gebieden van je leven 
  3. Je kunt de BESTE manifestatie van je verlangens aantrekken, omdat je de ECHTE jij bent.

Dus begin met het ENIGE ding waar jij controle over hebt – gericht op je eigen groei, expansie, prestaties, dromen en visies. Maak je eigen leven zo groot als het zou moeten zijn, en dan zullen de juiste geldkansen en mensen die erin te passen je vinden. Dat is de enige echte manier om toch gelukkig te zijn.

Leid je aandacht naar de bestemming die je wilt bereiken

Om het derde deel van de handleiding te vervolledigen, is het belangrijk om je te herinneren aan wat we aan het begin van het hoofdstuk hebben besproken – focus.

Verplaats altijd de focus naar het verhaal dat je wilt aantrekken.

Neem bijvoorbeeld een lange wandeling van 5 a 6 uur. Het kost tijd om de wandeling te voltooien. Als je op het pad bent, weet je waar je naartoe gaat. Laten we zeggen – naar het uitzichtpunt van een berg. Terwijl je loopt, geniet je van de groene landschappen, de heldere kreken die je pad kruisen en de frisse, schone lucht van een schitterende strand.

Je negeert eigenlijk wat je nog niet hebt bereikt (op de top van de berg zijn). Je negeert de huidige omstandigheden.

In plaats van je te concentreren op je pijnen, de tijd van aankomst en hoeveel voedsel je nog over hebt, kies je ervoor om je te concentreren op de goede dingen en op wat je behaagt.

Je geniet op het moment waar je bent en geeft je onverdeelde aandacht aan het pad dat je stap voor stap naar de top brengt.

Natuurlijk, je zweet als een gek, je hart klopt sneller, je raakt buiten adem, je hebt al de broodjes gegeten die je hebt meegenomen en de bomen die het uitzicht op de top verbergen, laten je niet precies weten wanneer je zult krijgen naar de top. Maar dat hoort bij het proces.

Dingen duren

Het is waar dat het in het echte leven tijd nodig hebt om je dromen uit te laten komen. Dit is ook de reden waarom zoveel mensen toegeven aan het ‘wat is’ en er op de meest negatieve manier naar kijken, omdat ze niet het geduld hebben om te wachten .

Ze verwachten onmiddellijke bevrediging en realiseren zich niet dat dingen meestal een bepaalde tijd duren voordat ze zich manifesteren. Dat is hoe de wereld werkt!

Het is de wet van zaaien en oogsten  Volgens deze wet, die de Wet van Aantrekking aanvult, hebben dingen tijd nodig om tot stand te komen. Hoe lang? Onbekend.

Het hangt af van je weerstandsniveau ten opzichte van het ding dat je wenst.

Je kunt mogelijk je strategieën veranderen, maar niet het doel zelf (zolang het in overeenstemming is met je essentie).

Veel mensen, en misschien zelfs jij, zijn er zeker van dat als alleen de omstandigheden veranderen, je zult veranderen, gelukkiger, meer vervuld en vrediger zult zijn. Maar dat is slechts een verkeerd verhaal dat je tegen jezelf zegt.

Je emotionele toestand is de kern die de omstandigheden beïnvloedt.

Wanneer je toestaat dat de omstandigheden en het “wat is” definiëren hoe je je voelt, fluctueert je focus, en ontvangt het Universum tegenstrijdige en inconsistente berichten van jou.

En dus duw je het verder weg van de vervulling van je doelen.

Richt je dus altijd op je echte doelen, op de richting waar je naartoe gaat, met enthousiasme en passie.

Samenvattend

De meeste mensen richten zich op wat ze niet willen in plaats van op wat ze willen, dus ze krijgen nooit wat ze verlangen. En als ze het verlangen manifesteren, duurt het niet lang.

Ze richten hun aandacht meestal op de afwezigheid van dingen en concentreren zich bijna nooit op hun doelen. Wanneer je intenties plaatst, doe dat dan op de juiste en effectieve manier.

Je intenties en doelen moeten in lijn zijn met je kernwaarden. Wanneer je intenties plaatst, wacht dan niet om de dingen te doen die je wilt, alleen nadat je je doelen hebt bereikt. Als je de mogelijkheid hebt om het nu te doen, doe het dan, stel het niet uit.

Wil je meer leren over de Wet van Aantrekkingskracht en intenties?

Bekijk dan onderstaande ebooks:

Plaats een reactie