Wet van Aantrekkingskracht oefeningen

Wet van Aantrekkingskracht-oefeningen om je te helpen meer te manifesteren (met voorbeelden)

Dit is een ultieme lijst van beproefde en bewezen “doe-het-zelf” -technieken om de Wet van Aantrekkingskracht voor je te laten werken.

Kies een of meer van deze om elke dag te gebruiken om je droom aan te trekken! Je vindt voor elk van deze tools een praktisch voorbeeld om je te helpen begrijpen hoe je ze effectiever kunt gebruiken. Ik heb als voorbeeld gekozen ‘liefde aantrekken’. Maar deze kunnen ook worden gebruikt om andere dromen te manifesteren.

(Dit is slechts een korte samenvatting van de meest effectieve DWVA-oefeningen die er zijn, maar als je deze technieken in meer detail wilt bestuderen en andere DWVA ‘geheimen’ wilt ontdekken, kijk dan eens naar het onze online programma ‘Manifesteer je Droomleven’).

1. Wees dankbaar

Wees dankbaar voor de geweldige dingen die je al in je leven hebt. Schrijf in een dankbaarheidsdagboek of neem een paar minuten voordat je naar bed gaat om na te denken over alle goede dingen die je die dag zijn overkomen.

Voorbeeld: wees dankbaar voor de relaties die je had, ook al zijn ze beëindigd. Wees dankbaar voor je vrienden en familie die van je houden. Dit zal nog meer liefde in je leven aantrekken, in de vorm van een soulmate.

2. Gebruik een focuswiel

Het gebruik van een focuswiel kan helpen bij het verwerven van een momentum van dankbaarheid dat je geloofssysteem en gedrag verandert. Het kan helpen om uiteindelijk meer aan te trekken van wat je in het leven wilt. Tip: Klik hier om te zien hoe je een focuswiel gebruikt.

Voorbeeld: Bedenk een aspect in je leven waarin jij je geliefd voelt en maak zinnen (om op je focuswiel te schrijven) die deze situatie beschrijven. Zoals “Ik hou van mijn fantastisch ondersteunende zus die het volste vertrouwen heeft in mijn vermogen om te schitteren”

3. Droombord

Maak een droombord. Knip plaatjes en woorden uit (of print ze uit) die je doel vertegenwoordigen, en plak ze op een bord. Hang het bord ergens op waar je het dagelijks zult zien. Dit zal je helpen je droom te visualiseren.

Voorbeeld: als je een soulmate probeert aan te trekken, wil je misschien foto’s plaatsen van een gelukkig stel, van een huis waarin je gaat wonen, van hoe je slaapkamer eruit zou kunnen zien etc. Tip: concentreer je niet op de fysieke kenmerken van je te veel perfecte partner (zoals haar- of oogkleur), het gaat meer om hoe je levensstijl eruit zal zien en hoe hij of zij je zou laten voelen.

4. Visualiseer

Je kunt het droombord gebruiken om je droom te visualiseren, maar dat kan ook zonder. Sluit gewoon je ogen en probeer je voor te stellen dat je droom uitkomt, concentreer je op de details en het gevoel dat je zou hebben.

Voorbeeld: stel je voor dat je samen met je soulmate op vakantie gaat. Waar ga je heen? Wat ga je doen? Stel je voor dat je zijn of haar hand vasthoudt op het vliegveld of samen op het strand ligt.

5. Gebruik affirmaties

Kies een paar positieve affirmaties en herhaal ze elke dag.

Voorbeeld: “Liefde komt op mijn pad” of “Ik heb een gelukkige relatie”.

6. Mediteer

Regelmatige mindfulness-oefeningen zullen je helpen om gemoedsrust en welzijn, meer focus en een positievere kijk op het leven te bereiken.

Voorbeeld: ga in een comfortabele houding zitten, sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Voorkom dat je gedachten afdwalen. Begin met 2-5 minuten meditatie per dag.

7. Hersengolf entrainment

Hersengolven zijn een wetenschappelijk bewezen manier om je bewuste bewustzijn te beïnvloeden. Het zal je helpen een staat van intense mentale focus te bereiken die nodig is om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Voorbeeld: Download een hersengolf-entrainment audio en luister ernaar om de hersenverbeterende voordelen ervan te leren en te ervaren.

8. Positieve lijst

Dit is vergelijkbaar met een dankbaarheidslijst, maar het is een uitgebreide versie en je kunt ook alle dingen toevoegen waar je naar uitkijkt.

Voorbeeld: “mama en papa komen volgend weekend op bezoek” of “uitgaan met mijn vrienden op zaterdag”.

9. Doelen stellen

Ten eerste is het belangrijk om daadwerkelijk een doel te stellen. Beslis in gedachten dat dit iets is dat je gaat bereiken. Schrijf het op om het reëler te maken.

Voorbeeld: “Tegen het einde van dit jaar zal ik een gelukkige relatie hebben”.

Als je niet zeker weet wat je wilt bereiken, lees dan dit artikel hier over hoe je het doel van je leven kunt ontdekken.

10. Praat over je droom

Nadat je een doel hebt gesteld, helpt het om het met anderen te delen om een ​​bericht naar het universum te sturen dat je dit doel serieus neemt en om de steun van je dierbaren te krijgen.

Voorbeeld: vertel je beste vriend dat je klaar bent voor een nieuwe relatie en dat je op zoek gaat naar liefde.

11. Verbinding maken met een object

Soms helpt het om een ​​klein object te kiezen, gevuld met positieve energie, en het mee te nemen om je eraan te herinneren wat je probeert aan te trekken.

Voorbeeld: dit kan die armband zijn die je vrienden je met liefde voor je verjaardag hebben gegeven, en wanneer je hem draagt, voel je je aantrekkelijk en gelukkig. Beslis dat deze armband een herinnering zal zijn aan je doel om liefde te vinden, draag hem wanneer je eropuit gaat om weer contact te maken met je zelfvertrouwen en vastberadenheid of houd hem vast tijdens visualisaties. (TIP: Het kan elk ander object zijn dat de werkelijkheid vertegenwoordigt die je wilt manifesteren. Zoals rozenkwarts kristal voor “liefde”).

12. Emotionele vrijheidstechnieken

Je kunt EFT (Tapping) gebruiken om weerstand te verwijderen (oude blokkades of beperkende overtuigingen die je verlangen tegenspreken). Het basisidee is om zachtjes met je vingertoppen op acupunctuurpunten te tikken en tegelijkertijd positieve gevoelens te uiten.

Voorbeeld: Herhaal liefdesaffirmaties en herinneringszinnen terwijl je met je vingers op verschillende acupressuurpunten op je lichaam tikt.

13. Audioboeken

Audioboeken zijn een geweldige manier om onderweg de informatie en motivatie te krijgen die je nodig hebt. Je kunt andere dingen doen terwijl je het audioboek beluisterd.

Voorbeeld: The Greatest Secret: De leringen die je in dit audioboek zult horen, bieden toegankelijke praktijken die onmiddellijk kunnen worden toegepast en diepgaande onthullingen die angsten en onzekerheid, angst en pijn zullen oplossen. Het uploadt alle informatie rechtstreeks naar je hoofd.

The Greatest Secret kopen: Audioboek Engelstalig | CD Engelstalig | Boek Nederlands | Ebook Nederlands | Boek Engels | Ebook Engels

14. Gebruik je intentiepunt

Je intentiepunt is in feite de “ontmoetingsplaats” tussen je hart en je geest. Wanneer je je Intentiepunt activeert, manifesteer je je vanuit een hogere energietrilling, zodat dingen sneller en gemakkelijker gaan.

Voorbeeld: Breng je intentie in evenwicht. Richt op en zend een samenhangende boodschap uit naar het universum. Klik hier om te zien hoe u dit effectiever kunt doen.

Lees hier meer over je intentiepunt.

15. Leef “alsof”

Begin onmiddellijk te leven alsof die realiteit al van jou is.

Voorbeeld: koop kleding die je zou dragen op een date met je soulmate.

16. Verspreid positiviteit

Glimlach, lach, zeg aardige dingen tegen mensen. Wees ondersteunend. Klaag niet en word niet boos.

Voorbeeld: je vriend of vriendin heeft een “speciaal iemand” ontmoet? Wees blij voor hen, stel vragen, maak positieve opmerkingen.

17. Doe willekeurige daden van vriendelijkheid

Een deel van het verspreiden van positiviteit is het uitvoeren van willekeurige daden van vriendelijkheid. Zet je in om er minstens één per dag te doen.

Voorbeeld: stop wat munten in de parkeerautomaat van iemand anders. Geef iemand een compliment. Laat iemand in de rij bij de bank springen. Houd de deur open voor iemand.

18. Inspirerende citaten

Lees motiverende citaten wanneer je de kans krijgt. Ze zullen je eraan herinneren dat je kunt bereiken wat je wilt.

Voorbeeld: “Er is nooit een tijd of plaats voor ware liefde. Het gebeurt per ongeluk, in een oogwenk, in een enkel knipperend, kloppend moment. ” – Sarah Dessen

19. Laat los

Het is belangrijk om het universum zijn ding te laten doen. Om te stoppen met geobsedeerd te zijn door iets en je zorgen te maken dat het niet zal gebeuren. Laat het gaan en ontspan.

Voorbeeld: klaag niet dat je ‘die ene’ nog niet hebt gevonden, maak niet elke seconde van je leven bezig met het vinden van een partner, blijf je leven leiden en gelukkig zijn.

20, Maak een takenlijst

Welke stappen ga je nemen om je doel te bereiken? Hoe zul je klaar zijn om de kans te grijpen wanneer het universum je deze toestuurt?

Voorbeeld: regel een afspraak om met je vrienden naar een club of een bar te gaan. Je kans om iemand te ontmoeten is groter dan wanneer je gewoon thuis blijft.

21. Maak een verlanglijst

Dit is om je te helpen specifieker te zijn over wat je wilt. Soms krijgen we niet precies wat we willen, omdat we er niet duidelijk genoeg over zijn als we berichten naar het universum stuurden.

Voorbeeld: maak een lijst met kwaliteiten die je wilt dat je partner heeft en wat belangrijk voor je zal zijn in je relatie.

22. Weg met negativiteit

Verwijder negatieve mensen uit je leven. Degenen die constant in een slecht humeur zijn en het leven zien als “een half leeg glas”.

Voorbeeld: een vriend die niet in een liefdesleven gelooft en altijd klaagt dat het onmogelijk is om een ​​soulmate te vinden. Beperk de tijd die je met die persoon doorbrengt.

23. Weg met beperkende overtuigingen

Denk je dat je om de een of andere reden een bepaald doel niet kunt bereiken? Probeer te begrijpen waarom je dat denkt. Het is waarschijnlijk gewoon een overheersende overtuiging waarvan je af moet komen.

Voorbeeld: “Perfecte relaties bestaan ​​niet”. Herinner jezelf eraan dat relaties, net als het leven in het algemeen, niet perfect hoeven te zijn om geweldig te zijn.

24. Overzichtelijk

Als je jezelf kunt bevrijden van de stress en obstakels die worden veroorzaakt door desorganisatie, heb je zojuist een duidelijk pad geëffend naar alles wat je wilt in het leven.

Voorbeeld: gooi oude dingen in je huis weg die veel negatieve energie vasthouden, zoals oude kleren, tijdschriften, kranten enz.

25. Lees meer

Lees een boek waarmee jij je op je doel kunt concentreren en gemotiveerd kunt blijven. Je kunt ook boeken lezen over de Wet van Aantrekkingskracht om de beste methoden te ontdekken om DWVA-tools te gebruiken om aan te trekken wat je wilt.

Voorbeeld: misschien wil je romantische romans lezen die je helpen een beeld te krijgen van een relatie. Of je zou een Wet van Aantrekkingskracht-boek kunnen lezen om meer tips te krijgen over hoe je liefde kunt tonen (als dit het geval is, kijk dan eens naar het ebook Liefde Blokkades Opheffen, het zit vol met eenvoudige doe-het-zelftechnieken die meetbare resultaten opleveren in elk aspect van je leven).

Je kunt het ebook hieronder kopen:

26. Geloof in de Wet van Aantrekkingskracht

Je moet echt geloven dat je de dingen kunt krijgen die je in het leven wilt.

Voorbeeld: maak je geen zorgen dat je je soulmate nog niet hebt ontmoet, weet dat het gaat gebeuren. En gebruik tot die tijd deze tijd om van je vrijheid te genieten en jezelf beter te leren kennen buiten een relatie.

27. Omring jezelf met mensen die op dezelfde manier denken

Ga om met mensen die dezelfde doelen hebben als jij. En die geloven in de kracht van de Wet van Aantrekkingskracht. Je wisselt positieve energie uit en ondersteunt elkaar.

Voorbeeld: Wat vergroot de kans om iemand te ontmoeten:

1. Tijd doorbrengen met iemand die de liefde heeft opgegeven en geen nieuwe wil
2. Tijd doorbrengen met iemand die een relatie heeft en geen partner hoeft te zoeken
3. Iemand die vrijgezel is en op zoek is naar liefde

Ja. De derde is het juiste antwoord.

28. Maak ruimte voor wat er in je leven gaat komen

Het Universum zal je sturen waar je om gevraagd hebt, het is jouw taak om er klaar voor te zijn en niet om jezelf in de weg te gaan staan.

Voorbeeld: ben je over zes maanden uitgenodigd voor een bruiloft? Vraag of je een date mag meenemen, wie weet heb je tegen die tijd een relatie.

29. Multi-perspectief visualisatie

Voer visualisaties uit vanuit het perspectief van een derde persoon, waarbij jij jezelf van buitenaf ziet.

Voorbeeld: stel je voor hoe jij en je partner eruit zouden zien als stel. Hoe je vrienden en familie je zouden zien als ze naar je kijken.

30. Multi-sensorische visualisatie

Betrek meer dan alleen je gezichtsvermogen wanneer jij je droomleven voorstelt. Probeer je voor te stellen hoe de omgeving ruikt of, als je objecten aanraakt, hoe voelen ze zich onder je handen?

Voorbeeld: stel je voor dat je je partner knuffelt of kust.

Als je al deze oefeningen doet, maar je doel nog niet hebt bereikt, lees dan onze ebook Verbeter je leven en boost je geldstroom! en 7 Geheimen on je beste leven te creëren om te ontdekken wat je moet doen als de wet van aantrekking nog niet voor je heeft gewerkt.

Je kunt het ebook hieronder kopen:

Plaats een reactie