Hoe kun jij je vibraties afstemmen op de dingen waar je het meest naar verlangt?

Om gebruik te maken van de Wet van Aantrekking, moet je vibrationele afstemming (alignment) vinden.

Ik zal het je uitleggen.

Je kunt niet stoppen met vibreren en de Wet van Aantrekking zal niet stoppen met reageren op de vibratie die je aanbiedt. Reactie is dus onvermijdelijk. Je vibreert, of jij je er van bewust bent of niet, je doet het.

Het universum bestaat en werkt door trillingen.

Net als al het andere, ben je ook vibrationele energie. Als je persoonlijke omstandigheden niet naar wens zijn dan is er iets in je dat die ongewenste omstandigheden creëert. Daarbij houd je ook de wenselijke omstandigheden op afstand.

Je trekt de omstandigheden aan op basis van de vibrationele afstemming van je gedachten en gevoelens.

Wat betekent vibrationele afstemming

De levenskracht in jou heeft het vermogen om zijn omgeving te beïnvloeden. Je bent je ervan bewust dat je fysiek energie van je lichaam kunt overbrengen naar objecten om je heen. Dit gebeurt wanneer je kracht uitoefent op een voorwerp of wanneer jij je bezighoudt met een soort fysieke activiteit of werk. Je hebt ook de mogelijkheid om geluid en beweging te produceren. Je lichaam kan zelfs warmte genereren.

Je hersenen produceren ook energie. Een deel van die energie wordt door het lichaam overgedragen om beweging te genereren, interne organen van stroom te voorzien, bloed te laten circuleren en meer. Een deel van die energie wordt gebruikt in het denkproces. Essentieel voor Einsteins relativiteitstheorie, stelt de wet van behoud van energie dat “energie niet kan worden gecreëerd of vernietigd, het kan alleen van de ene vorm in de andere worden omgezet.” We kunnen hier bewijs van zien wanneer wetenschappers de elektriciteit meten die door de hersenen wordt geproduceerd met behulp van elektro-encefalograaftechnologie.

Hersengolven komen voor op meetbare frequenties. Deze frequenties hebben een directe invloed op je gemoedstoestand en je staat van zijn. Vibrationele afstemming vindt plaats wanneer de frequenties die door je hersenen worden geproduceerd in perfecte harmonie zijn met de objecten en mensen om ons heen. Daarom kan er ook afstandshealing plaatsvinden tussen twee mensen die fysiek ver van elkaar verwijderd zijn.

Is vibrationele afstemming echt?

Het concept van vibratie is geworteld in wetenschappelijke studies. Nicholas Tessla heeft veel tijd besteed aan het experimenteren met positieve en negatieve ionen en het onderzoeken van de trillingsfrequenties die voorkomen in objecten die in de natuurlijke wereld bestaan.

Wist je bijvoorbeeld dat een mooie zonnige dag dezelfde trillingsfrequentie produceert als een menselijke alfa-hersengolf, waarbij beide optreden met een snelheid tussen 5 en 7 hertz. Interessant genoeg zou een persoon in de alfastaat iemand zijn die het meest geschikt is om op zo’n mooie dag te genieten van al het moois dat hem of haar omringt. De vibrerende afstemming tussen de persoon en de wereld om hen heen creëert op zo’n moment een perfecte balans en harmonie.

Hoe trillingen af te stemmen?

Vibrationele afstemming, die kan optreden met objecten en met mensen in de wereld om je heen, gebeurt van nature, wanneer je op het “afgestemd” bent. Wanneer jij je bijvoorbeeld gaat concentreren op genieten van een mooie zonnige dag, beginnen je hersenen te harmoniseren met de frequentie van de aarde, en de alfastaat van ontspanning en genot treedt over het algemeen zonder inspanning op. Op dezelfde manier waarop de geest zich kan “afstemmen” op de frequentie van de zonnige dag, kan hij zich ook afstemmen op andere gebeurtenissen, mensen en zelfs objecten.

De sleutel tot het bereiken van vibrationele afstemming met een persoon of object is focus. Door de aandacht op dat object te vestigen, het in detail na te bootsen in je geest, produceren je hersenen signalen die hetzelfde zijn als wanneer je al in de aanwezigheid van die persoon of dat ding zou zijn. Dit is handig om te weten, want het zien van een visioen kan je helpen om je gedachten in realiteit om te zetten.

Je trillingsenergie neemt toe met het niveau van emotionele energie. Als je hoopt meer vreugdevolle resultaten aan te trekken, dan moet je in vreugde zijn. Als je je negatief voelt, is de kans groot dat je meer negatieve resultaten aantrekt vanwege de trillingen die je uitstraalt. Om je af te stemmen op trillingen, moet je je dus bewust zijn van je gevoelens. Je wordt vastbesloten om op de schaal te stijgen door je de hele dag positief te voelen.

Beheer je trillingen

Je magnetiseert of tekent de gebeurtenissen, objecten en mensen op basis van je trillingen. De Wet van Aantrekking stelt simpelweg dat “het gelijke het gelijke aantrekt”. Op dezelfde manier waarop je geest trillingsfrequenties kan zoeken om op af te stemmen, zoeken andere mensen, objecten en dingen ook naar frequenties om op één lijn te komen. Als je gedachten zijn gericht op iets anders dan je diepste verlangens, wat de focus van je gedachten ook is, dan zal dezelfde energie naar je toe worden getrokken.

De gedachten die je geest bezighouden is energie. Waar je op focust, breidt zich uit. De energie die je brein in de wereld afgeeft, reageert met andere energiebronnen die het tegenkomt. Wanneer de geest is gericht op overvloed, wordt overvloed naar je toe getrokken. Wanneer de geest echter op gebrek is gericht, zal er waarschijnlijk meer gebrek ontstaan.

Er is geen gedetailleerd programma of complexe formule voor vibrationele afstemming.

Om je vibraties af te stemmen op de dingen waar je het meest naar verlangt, moet je jezelf toestaan ​​om “aangeboord, afgestemd en ingeschakeld” te worden, – Een uitdrukking die Abraham regelmatig gebruikt.

Om je omstandigheden te veranderen, is het onmogelijk om alle externe omstandigheden te beheersen, maar wat je wel kunt doen is je vibraties veranderen. En als je daar meester van bent geworden, activeer je de Wet van Aantrekking in jouw voordeel.

Citaten over trillingen

De volgende citaten over trillingen komen van Abraham-Hicks…

Niemand kan je iets weigeren of je iets gunnen. Het komt allemaal naar je toe dankzij je vibratie.
Als je een vibratie aanbiedt, werken de Universele krachten samen om je tevreden te stellen. Jij bent echt het centrum van het universum.
De meeste mensen denken dat ze alleen de mogelijkheid hebben om te reageren op de omstandigheden om hen heen. En daarom proberen ze het onmogelijke, namelijk de omstandigheden om hen heen beheersen, wat hun gevoel van frustratie en kwetsbaarheid alleen maar voedt. Je kunt niet de omstandigheden beheersen…
Maar je kunt wel je vibratie beheersen.
En als je je vibratie onder controle hebt, heb je alles onder controle wat met jou te maken heeft.

Gebruik de oefeningen en tips die in dit artikel worden genoemd om in je leven toe te passen. Het kan even duren voordat je het allemaal echt begrijpt en kan toepassen, maar de resultaten zullen komen. En het zal je verbluffende resultaten geven.

Blijf geloven en focussen….😉

Wil je meer weten over Law of Attraction? Volg dan mijn online cursus:

Law of Attraction Cursus: Manifesteer je Droomleven!

Doe mee met mijn Law of Attraction cursus “Manifesteer je Droomleven” In deze online cursus leer de Wet van Aantrekking duidelijk te begrijpen. Het geeft je inzicht in “hoe de wet van aantrekkingskracht werkt” en “hoe je het kunt toepassen” om je droomleven te manifesteren.

Law of Attraction Cursus: “Manifesteer je Droomleven” van € 179 voor € 47

Wat krijg je allemaal?

✅ Je gaat leren hoe de wet van aantrekkingskracht werkt
✅ Je krijgt bewijzen, sleutels en geheimen over de Wet van Aantrekking
✅ Je leert hoe jij je droomleven kunt manifesteren
✅ Je leert hoe je moeiteloos geld kunt verdienen
✅  Je krijgt meteen toegang tot onze online academie

Lees meer…

Plaats een reactie